Gå til innhold
Spørsmål om hus eller oppussing? Still spørsmål her! ×

Hvordan holde vepsen UTE?


Anbefalte innlegg

Jaja, nå har vepsen inntatt landet igjen, sies det i avisene (eller de har vel alltid vært her, de har bare våknet) og jo takk, det har jeg merket. Hver morgen i "vepse-sesongen" blir soverommet mitt invadert av en eller flere veps hver morgen. Så må jeg benytte den siste halvtimen jeg kunne sovet, med å drepe og jage veps. Ikke så morsomt. Sinte blir dem også når jeg prøver å ta livet av dem... Problemet er at jeg må ha vinduet oppe om natten, for ellers får jeg ikke sove pga. varmen. Vifte hjelper lite, da den bare flytter den varme luften rundt omkring i rommet.

 

Det jeg lurer på er om det er noen som har gode råd til hvordan holde vepsen ute, selv om vinduet står oppe... en slags netting eller noe man kan feste til vinduet eller lignende kanskje?

 

Alle råd mottas med takk... og en stjerne i boka (har aldri forstått hvilken bok det er snakk om... søndagsskoleboka?).

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Snodig at du nevner vepsen akkurat nå. Jeg drakk nesten en veps i colaen min isted! :ohmy:

Det hadde ikke blitt pent tror jeg. Svulme opp i halsen midt på natta uten legevakt i nærheten..*huff*..så den lå i brusen akkurat når jeg holdt flaska opp til munnen.

Spooky shit.

 

Tråkka en gang på to vepser samtidig som lå svimeslått på gulvet nedfor verandadøra, mens jeg skulle hjelpe en annen idiotveps ut av gardinet og ut i den frie natur! Faen meg ikke mye takknemlighet ute og går der i gården! To vepsestikk i samme foten, steike som det svei. Men bare i 10 minutter så gikk det over. Og nå driver en og svirrer rundt i taket her inne.

Endret av Bitex
Lenke til kommentar

Takk for gode tips og råd. Det lureste er vel å kjøpe en myggnetting eller noe ja. Er bare litt redd for at den hindrer mye av luften å komme inn også. Uff... burde vært noe ala sånne "dører" som i science fiction serier der man ikke har en fysisk dør, men får støt om man prøver å gå over en grense, mens luft og sånt kommer gjennom. Det hadde vært noe det.

Lenke til kommentar

hehe... seriøst altså;

 

våkna midt på natta en sommerdag for mange år siden av en veps som hadde forvillet seg inn i øret mitt. Etter det turde jeg ikke å røre den... då hørte jeg løsningen; et mjau utenfor døra. Artig å se på og.... :evil:

 

EDIT: Etter katta knerta den spiste bikkja den opp...

EDIT2: eh... vepsen altså .... :p (katta vår var skummel, noe bikkja og syntes)

Endret av JEG76
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...