Gå til innhold

VG ignorerer ikke AMD..


Anders81

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Nettopp, VG journalister er merkverdig flinke til å lytte til brukerne sine, så et par mailer til godeste hr. Ellingsen hadde nok fikset det ;)

 

EDIT: Jeg brøt ikke den regelen, jeg sa bare at i dag er AMD bedre enn Intel på spill. Til kontorapplikasjoner, MP3-koding etc. er Intel gjerne bedre. Hadde ikke kommet med påstanden hvis den ikke er veldokumentert ;)

Endret av Anders81
Lenke til kommentar
Tenk litt over hvem VG har som kundegruppe. Mannen i gaten. Allmuen. De Som Kjøper PC Hos Elkjøp. Ting kan ikke være for høytsvevende og komplisert, og da er 3GHz det enkleste å skrive.

Hadde han bare skrevet det i GHz, men han skrev intel pentium. Lengre opp er det rettferdig da både AMD og intel 1,5 er nevnt som realistisk krav.

Lenke til kommentar
Artikkel om Doom 3 hardware

At VG her skriver om "ATI vs Nvidia", men tydeligvis ikke ser noen alternativ til Intel til tunge spill irriterer meg grenseløst. Jeg er overbevist om at tusenvis av nordmenn som leser denne artikkelen ikke engang kommer til å vurdere AMD, da "VG jo anbefalte Intel, kan ikke stole på sånne produsenter som AMD".

når de snakker om spill, og kansje vet endel om spill, har testet mye osv. må de jo skjønne det at AMD er veldig mye bedre på spilling enn Intel. dessuten så har ikke bare antall minne på skjermkortet betydning!

 

et Radeon 9600 128mb mot et Radeon 9600 256mb. der er faktisk 128mb utgaven et raskere kort, pga tregere minne på 256mb versjonen!

Lenke til kommentar

Hei alle sammen,

 

Dette synes jeg er fryktelig urettferdig. I saken sier jeg ikke en eneste ting om at Intel er bedre enn AMD, eller vice versa. Dette er kun en enkel sak om oppgradering i forhold til lanseringen av Doom III. Jeg snakker litt om skjermkort, og gir tre eksempler på maskiner du kan skaffe - i tre forskjellige størrelser.

 

At jeg har valgt Intel er kun hipp som happ. Det er ingen grunn overhodet. Jeg kunne like godt valgt AMD, men det gjorde jeg ikke. Og jeg måtte bruke Intel som eksempel i alle tre "gradene" av PC, for at priskonteksten skulle stemme (prisene er forskjellig på Intel og AMD).

 

Dette er bare en unødvendig måte for pro-AMD-folk å klage på at Intel ble brukt som eksempel og ikke AMD. Dette er en sak for mannen i gaten, ikke hardware-entusiaster. Å skal begynne å nevne ørten navn på prosessorprodusenter, skjermkortprodusenter osv. fungerer mot sin hensikt.

 

Intel ble brukt som eksempel, ikke AMD. Ingen baktanker. Lev med det. Jeg hadde ærlig talt ikke trodd at folk skulle begynne å tro at VG blir betalt av Intel og annet slikt konspirasjonstull (ja, jeg har faktisk fått mail om det!).

 

At folk skal klage på at Intel ble brukt som et eksempel i stedet for AMD, faller på sin egen urimelighet. En av dem måtte velges, og da ble det Intel. Kall det et "mynt og krone"-valg.

 

Forresten, i rettferdighetens navn, neste gang jeg skal skrive en sak hvor anbefalinger av PC-deler kommer opp, skal jeg bruke AMD som eksempel. Og gangen etter der blir det Intel igjen. Og så AMD. Og rundt og rundt går vi, som et stort, rettferdig sykkelhjul! :-)

 

- Erling E.

Endret av Erling E.
Lenke til kommentar

Jeg tror ikke et øyeblikk på konspirasjonsteorier mellom Intel og VG, syns bare AMD og Intel burde bli nevnt sammen, som to jevnbyrdige konkurrenter. Når Intel har den enorme markedsandelen de har, er det greit å informere folket om at det finnes alternativer. Og da er VG-nett et rimelig stort dekningspotensiale for å få folk til å forstå dette.

 

Syns forøvrig artikkelen din var veldig godt skrevet herr Erling E., bortsett fra denne delen som jeg og flere her stusset over.

 

Konkurranse mellom AMD og Intel er bare sunt. Og det kommer forbrukerne til gode. :)

Endret av Playmofetish
Lenke til kommentar
konklusjon:

 

1: Personen som skrev artikkelen er Intel- fan

2: Personen er uvitende

3: personen har en venn som enten er punkt 1 eller 2

er jo ikke sikkert han er Intel Fan da. han sa jo selv at det kun var tilfeldig.

er jo egentlig ingen big Deal dette her, men syns kansje han kunne skrevet AMD i et oppsett ihvertfall, han ville også variere og det er jo forsåvidt helt ok, får bare håpe det blir varierende da. :)

 

var egentlig bra skrevet, siden han fortalte det på en måte slik at de fleste kunne skjønne det. dette med minne på skjermkortet var også litt tullete. men det er lettere som sagt å fordøye for de aller fleste når det ikke blir for teknisk som ram hastigheter, Pipelines, GPU hastighet, osv. dessuten så er jo minne på skjermkortet også postivt til noe som høye oppløsninger osv, så helt i Ørska er det sletts ikke.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...