Gå til innhold

Spørsmål i DVD Shrink


ahumoe

Anbefalte innlegg

Jeg har tenkt til å kopiere en DVD film med DVD shrink! Jeg har lest en to guider om dvd shrink, men det er noe jeg lurer på!

 

Jeg skal kopiere ganske likt orginalen(med menyer), men jeg vil ha bort noe av ekstramaterialet! Hvis jeg er inne på Re- authored, og bare drar alle meny titlene over på venstre side(backup dvd'en), blir det da bli kopiert slik som det er på orginalaen, eller blir det bare en lang film med alle menytitlene etter hverandre???

 

Jeg har DVD Shrink 3.2!

Endret av ahumoe
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
jeg bruker DVD shrink, jeg får ikke fjerna noe, men du kan komprimere det helt ned til stillbilder, da tar det ikke noe særlig plass  :)

Hva er det du ikke kan fjerne? Du kan sjøl velge hva du vil ha backup av.

Hvis du tar full backup så kan du ikke ta bort noe, bare sette inn stillbilder!

Hvis du tar Re- author og du skal ha med menyer(ikke bare filmen), så kommer det en melding om at menyene kommer bare som en lang film, ikke slik som i en vanlig dvd!

Lenke til kommentar

Du mener full backup som i å ikke komprimere i det hele tatt? Når jeg velger å ta backup av en hel film, og jeg vil ha alt med, så fjerner jeg lydspor som jeg ikke vil ha. Jeg fjerner også teksting som jeg ikke vil ha, og jeg beholder bare norsk, og enkelte ganger engelsk. Du kan altså fjerne noe, og det er tekst og lydspor.

Lenke til kommentar

Selvsagt kan du fjerne enkelte ting rett og slett ved å slette dem, men i re-author mode mister du - som du har merket - menyene. Om du vil 'fjerne' ekstramateriale i backupmodus kan du erstatte de enkelte titlene med et stillbilde. Dette gjør du (selvforklarende nok) ved å velge 'Still Image' i komprimerings dropdown-menyen for de elementene du vil ta vekk. Det tar da minimalt med plass.

 

Edit: Ser at du allerede har funnet ut dette. Hva er da problemet? For at menyene skal fungere må det være noe der etter at systemet er opprettet. Det er slik menysystemet fungerer. Om du absolutt vil ha menyer, men ikke et stillbilde som plassholder for ekstramaterialet du har fjernet må du nesten dumpe ut de enkelte titlene hver for seg og så lage din egen.

Endret av qwert
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...