Gå til innhold

Bordet knakk, PCen datt....


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
:love: Ikea :love: Har [url="http://www.ikea.no/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10101&storeId=16&productId=25905&langId=-14&parentCats=10121*10389"][b][color=blue]Dette[/color][/b][/url] Og jeg er meget fornøyd, jeg har sånn jeg kan "sette" på sia så dataen kan stå der, men jeg har heller den på bakken :blush: Ikea er en smart butikk,men gode løsninger og som er mye billigere en andre butikker som selger "sånt"

btw: Skulle likt og vært han som eide IKEA :whistle: Endret av hauer
Lenke til kommentar

Betaler gladelig mangedobbelt så mye fremfor å få IKEA-ting innenfor mine 4 vegger. Å betale tusenvis av kroner - og ende opp med en flat pakke med 3.5 kilo skruer og 4 sponplater er sinnsykt.

Greit å spare penger - men det gjør jeg heller på andre ting som ikke er ment å vare i flere år - noe møbler bør kunne gjøre.

 

Dessuten - sponser ikke svensker - unntatt Svinesund da :)

Lenke til kommentar

Au! Ikea eller Skeidar... Ville kanskje gjøre butikken oppmerksom på det, særlig om bordet har blitt markedsført som å holde en PC på den hylla der. Selv sitter jeg på et godt, gammaldags skrivebord i tjukt tre som jeg fikk fra et innbo :p. Må si jeg ikke helt føler at det andre, nyere skrivebordet (fra Skeidar?) virker på langt nær like solid.

Lenke til kommentar

Hadde det der skjedd med meg, og min PC hadde fått varige meg, hadde jeg saksøkt IKEA/Skeidar/Bohus eller enn det måtte være. Tenk å bygge noe så latterlig som skal ha 2 små skruer som skal holde et helt PC-Tower.

Nei, dette var rett og slett for dårlig.

 

-z00l-

Lenke til kommentar

For å gjøre det helt klart til de som maser om at IKEA lager drittsponplater osv; det databordet kommer fra Skeidar. S-K-E-I-D-A-R og koster denne dag den nette sum av 895,- Selv fikk jeg det gratis fra et konkursbo og merket meg den skrøpelige datahylla. Jeg festet 2 vinkeljern i tillegg på undersiden og baksiden og det har gått bra hittil.

 

Sikkert ingen som har lyst å kjøpe dette databordet etter den episoden trådstarter hadde, men jeg er ikke annet en strålende fornøyd med det. Det er romslig, har 2x21" CRT på det og man får gjemt alle ledninger på baksiden, konge! (når man ser bort i fra den skrøpelige hylla...) :p

 

Skeidar - kontorpult

Lenke til kommentar

Akkurat det samme skjedde med meg, men heldigvis ble ikke PC'en herpa. Ikke akkurat god kvalitet nei. :nei: Tror mitt bord er fra ikea. Uansett står PC'en på samme hylle fortsatt, bare støttet opp av en masse bøker :D .

 

Edit: Leif

Endret av Ithrin
Lenke til kommentar

Databord som dette er jeg generelt negativ til, skjermen blir veldig høy. Det mest behaglig for nakken er å se ned.

 

Ofte blir tastautret så lavt at det presser mot lårene.

 

En tredje ting; hvorfor kan ikke kabinettet få lov til å stå i fred på gulvet?

Du har rett, men det er ikke anbefalt å se ned i alt for lange perioder. Du bør endre vinkel en gang i blant.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...