Gå til innhold

Strøm til artic cooling vga silencer


Anbefalte innlegg

Har akkurat montert nevnte kjøler på et 9800pro kort. Av med den gamle vifta og på med den nye gikk helt greit, er jo enkelt. men da jeg skulle koble til strømkabelen var det til min overraskelse en to pins kabel, mens det er tre pins på kortet. Kan ikke huske å lest noe om at man må ha en overgang på denne kjøleren, ikke kunne jeg finne noen slik overgang heller.

 

Så hvor er det jeg skal koble til vifta, eller hvor finner jeg en overgang slik at jeg kan bruke kontakten på skjermkortet?

 

edit: Er 9800pro fra Sapphire det er snakk om. Har fått vifta til å gå ved å sette den på to av de tre pinnene. Men som denne tråden sier, går vifta feil vei. Kjører prime95 for tida, gjorde det også før jeg skiftet kjøler på skjermkortet, holdt da øye med cpu temp, den var tidligere 51 grader, men er nå 49 grader. Er blitt kveld og litt kjøligere her i Trondheim, har sikkert litt å si det og.

 

Så er det noen store problemer knyttet til at jeg bare lar vifta gå som den går?

Utover at det eventuelt blir dratt mer støv inn i maskina, kan være jeg klipper til et filter til pci-porten hvis jeg oppdager mye mer støv enn normalt.

Endret av MorePower
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Mener du da at den ikke blåser varmen ut ? Mener at bladene ikke er vridde på viften, så den kan vel ikke trekke luft inn...

Hm, jeg ser forresten på min at viftens

blader ligger bakover når den kjører, den ville vel flytte noe mere luft hvis de lå forover ja.. Men er ikke sikker om den skal gå slik, sto ikke noe om dette i monteringsanvisning.

 

Noen andre som har peil ?

 

hilsen tcarl

Endret av tcarl
Lenke til kommentar

Ser ikke ut til at den kan settes i kontakten på noen annen måte enn dette, flytter

man stikket til de andre bena går ikke viften..

Men jeg tror at siden kjøleribba ikke ender helt ut, og det er et lite gap mellom denne og kabinettet, så vil endel av varmen som skulle vært blåst ut, sige inn i kabinettet... det virker som de har gjort dette pga tilpassing til forskjellige kort..

Ellers så forstår jeg ikke helt grunnen til at kjøleren er for kort..

 

Ops der fløy en natt-svermer inn i cpu vifta, håper den klarte seg..lol

Bør vel sette på døra igjen...

 

hilsen

tcarl

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...