Gå til innhold

Divx Spiller ?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Videolan er kjent for å spille av alt mulig, enten det er feil med det eller ikke. Personlig synes jeg den er noe herk, men vet mange som liker den.

 

Jeg bruker Winamp. Er det en film som ikke virker, analyserer jeg den med gspot, og installerer evt. nye codecer fra Ace Media Codec Pack.

filmen funker med video lan men jeg skal ha dem over på telefonen sorry for at jeg ikke sa det jeg trenger en DIVX Spiller til telefonen fordi når jeg har konvertert den dårlige filmen så blir helt elendig med Windows Media Player men med vlc player er det dritbra men jeg må ha en sånn spiller på telefonen

Lenke til kommentar
Asso, divx-spiller. Smartmovie er en divx-spiller. Det er bare det at den medfølger en konverter som gjør filmen om til passelig format. Altså lite. Du finner ingen annen divx-spiller, og om du gjør så tar filene så stor plass at du bare ville få plass til noen minutter på mobilen.

det jeg mener er at jeg har en film som man må bruke DIVX spiller med for og få bra kvalitet og da funker det liksom ikke bruke smart movie og konvertere den til telefonformat :( og da etter at man har konvertert den så kan man bruke DIVX spiller og spille den av på dataen men det går liksom ikke :( og spille den av med smart movie på telefonen det er mitt problem :(

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...