Illmatic Skrevet 6. august 2004 Del Skrevet 6. august 2004 hei! skal på fjorden(i sande) etterpå og lurte på: hva ville dere tatt med dere av mat/drkke? blir engangsgrill,cola, snus.....men hva skal man legge på grillen? blir meg og en kompiss.... takker for svar, det haster! Lenke til kommentar
Folo Skrevet 6. august 2004 Del Skrevet 6. august 2004 marinerte lammekoteletter! Lenke til kommentar
Illmatic Skrevet 6. august 2004 Forfatter Del Skrevet 6. august 2004 frista...men husk, kan bare oppbevare i kjølebagg med 3 elementer....holder det seg i et par timer? Lenke til kommentar
Folo Skrevet 6. august 2004 Del Skrevet 6. august 2004 det gjør det nok, har ikke prøvd. Ellers kan du alltids grille habbiser men da for den ultimate habbisen trenger du: Ekstra store hamburgerbrød, isbergsalat, tomat, mais (påboks), løk, chreddarost, hamburgerdressing, hvitløksdressing og ketchup. Brød Salat Hamburgerdressing og Hvitløksdressing Burger Chreddarost Mais i ketchup (Blandes i et lite beger) Tomat Løk Brød Lenke til kommentar
Illmatic Skrevet 6. august 2004 Forfatter Del Skrevet 6. august 2004 mhm....hamburgere....... får se....har jo plass til ketchup, mais og dressing.... Lenke til kommentar
Illmatic Skrevet 6. august 2004 Forfatter Del Skrevet 6. august 2004 her er planen: -først rekebaguett. -deretter et par store saftige hamburgere. Lenke til kommentar
Jørgen Sørheim Skrevet 6. august 2004 Del Skrevet 6. august 2004 Selv ville jeg kjøpt en solid flintsteik eller marinert kalkunkjøtt. Lenke til kommentar
alexf Skrevet 6. august 2004 Del Skrevet 6. august 2004 Marinerte svinekoteletter er snadder. Pølser er ut. Lenke til kommentar
Illmatic Skrevet 6. august 2004 Forfatter Del Skrevet 6. august 2004 må tenke på plass/frakt/oppbevaring og.... Lenke til kommentar
darkness| Skrevet 6. august 2004 Del Skrevet 6. august 2004 Store kjøttstykker og hel fisk er kanskje litt vanskelig på en engangsgrill? Svinekoteletter eier! Lenke til kommentar
alexf Skrevet 6. august 2004 Del Skrevet 6. august 2004 Oppbevaring er ikke noe problem hvis du griller dem samme dag. Lenke til kommentar
Illmatic Skrevet 6. august 2004 Forfatter Del Skrevet 6. august 2004 På kommersøya? jepp....blir lamme eller svinekotletter Lenke til kommentar
endrebjo Skrevet 6. august 2004 Del Skrevet 6. august 2004 Sommerkoteletter og kyllingfilet er skikkelig nam-nam Lenke til kommentar
tøs Skrevet 6. august 2004 Del Skrevet 6. august 2004 For guds skyll ikke glem KALDE pils.. Maten holder seg når du har den i skyggen.. (i en viss tid), men pilsen skal holdes kald! Lenke til kommentar
Illmatic Skrevet 6. august 2004 Forfatter Del Skrevet 6. august 2004 alt blir slengt i kjølebaggen. er ikke heeeeelt gammal nok til å kjøpe øl da....driter i det så lenge man har cola. Lenke til kommentar
knutby Skrevet 6. august 2004 Del Skrevet 6. august 2004 Å ikke glemm å fylle lerka først.. Lenke til kommentar
Suppelars2k Skrevet 6. august 2004 Del Skrevet 6. august 2004 Kjøttet holder seg bedre om du marinerer det skikkelig. Ellers ville jeg fått tak i en feit ørret eller laks, DET er nam på grillen. Kanskje med noen kongereker også? *sulten* Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå