Gå til innhold

Telenor Mobil er bra sleipe!


Anbefalte innlegg

Jeg har bestilt Mobyson kontat og skal beholde mitt gamle nummer. Så jeg fikk nettop en telefon fra telenor kunderservice. De lurte på hvorfor jeg skulle bytte operatør. Jeg sa det som det var at Mobyson er MYE billigere enn de Telenor. Da begynte han fra Telenor å fortelle om hvor vanskelig det var med Mobyson kontant fordi man kunne ikke kjøpe kontantkortene i butikker, man måtte lade opp via internett. Siden jeg har både internett og visa kort er ikke dette noe problem svarte jeg.

Siden det ikke fungerte å "skremme" meg fra å bytte operatør så prøvde han med å gi med 1000,- i ringetid hvis jeg endret til Telenor Privat+ (noe jeg ikke er intressert i fordi jeg har kontantkort og det passer meg ypperlig, ringer ikke så mye og slipper regning i poste). Jeg avslo "tilbudet" med en gang! Da tilbudte han meg en gratis telefon, jeg orket ikke en gang høre hvilken telefon det var, svarte bare: "Jeg har nettop kjøpt meg Samsung E700 og jeg tviler sterkt på at dere kan gi meg en bedre telefon. Ha en god dag!"

 

Altså, først så drivere Telenor sverting av konkurrentene, er det lov? Så for det andre, hvis de istede for å bruke penger på gratis telefoner og ringetid hadde senket prisene så tror jeg flere hadde valgt å ikke byttet operatør.

Endret av phoen|x
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Telenor..? - Synes ikke det er riktig å bruke en slik overskrift. Det er vel snakk om en enkeltperson her. Greit at han jobber i Telenor (eller Telenor Mobil for å være helt korrekt), men ser ingen grunn til å henge ut hele Telenor konsernet av den grunn.

 

Sleipe? - Syntes dette egentlig var god service jeg da. Ville vært fornøyd jeg hvis noen opplyste meg om at ting ikke var likt som det jeg var vant med hvis jeg skulle byttet... Nå kjenner ikke jeg til eksakt hva som ble sagt, men tviler på det var meningen og sverte noen som helst.. Men det er nå meg...

 

Telenor (Mobil) har mange munner og mette og ønsker like lite som sine konkurrenter å miste sine gode kunder. At noen på kundeservice / salg av og til kan være noe pågående hender vel titt og ofte, men det er da bare og takke høflig nei til interessen av å beholde deg som kunde. Ser ikke grunnen til å henge dem ut på denne måten. Synes som sagt dette var god service jeg, og de gangene jeg har vært i kontakt med kundeservice eller selgere fra Telenor så har jeg møtt samme bra service.

 

Men vi er alle forskjellige...

Lenke til kommentar

Han var jo snill ! Men jeg hater telenor jeg også, men det er fordi det er så sinnsykt dårlig service der ! Har hatt ADSL i 2 eller 3 år nå og den driver å kutter ut hver dag hele tiden og jeg begynner å bli lei. Man må jo gjennom hvartfal 5 telefoner for å komme fram til rette person som kanskje vil rette opp i feilen hvis han tar telefonen !

 

Møkka Stjelenor ! Jeg skal hvartfal ha det jeg betaler for !!! :realmad::dremel::sick:

Lenke til kommentar

Det samme skjedde med en kompis av meg da han skulle bytte til Netcom, de tilbudte han 500,- i ringetid på kontantkortet. Han takket ja, og da han hadde brukt opp pengene byttet han alikevell.

 

Angående kundeservicen til Telenor Mobil så er jeg ikke fornøyd. De gangene jeg har ringt så måtte jeg vente 20min i kø. Det synes jeg er for slapt. Jeg skulle endre Juridisk Ansvarlig (det stod på mamma) så jeg ringte kundeservice. De skulle maile et skjema som jeg skulle faxe til dem. Denne mailen kom aldri, så jeg ringte de to dager etter på. Han på kundeservice sa han skulle maile med en gang. Mailen kom ikke før dagen etter på.

Med de prisene man betaler så skulle man jo tro at de har råd til å ansette nok folk på kundeservice avdelingen :hmm:

Lenke til kommentar

Jeg personlig HATER telefon selgere, men hva er det egenlig som er sleipt med denne samtalen? Og sverting av konkurrenter?? Det at han sier det er tungvindt å bare kunne lade opp via internett er vel neppe det man kan kalle sverting...Han gir deg flere tilbud som du sier nei til og saken er ute av verden..Hva er egentlig problemet?

Lenke til kommentar

Ser heller ikke noe av den såkalte "svertingen" som du omtaler!?. Eneste svertingen jeg ser er et forsøk fra din side på å sverte Telenor? Personlig biter jeg aldri på telefonselgere ol., og så lenge de tar nei for et svar er saken ute av verden for min del. Dersom samme firma/person ringer flere ganger DA er det et problem.

Lenke til kommentar

Ble lei telenor etter en "krangel" om noe, og avbrøt da min første (og eneste) bindingstid jeg hadde hos de. Den gikk ut om rett under 2måneder. Jeg kan legge til at jeg har hatt samme abon. og nummer siden 1998-1999.

 

Dette kostet meg den ringe sum av 1200kr i gebyr.

Idag ringte de å sa:

Hei, dete er hanne (?) fra telenor mobil.

Jeg ser du har telenor privat+, og hvis du binder deg til oss i 12 måneder trekker jeg av 1000kr av telefon regningen din.

 

Jeg takket nei, og understreket at jeg orker ikke mer dårlig kundeservice, og at jeg nettopp hadde betalt 1200kr for å bryte bindingstiden og gå over til en annen mobiloperatør.

 

Merket dette individet ble sur, så jeg sa adjø, og ha en fin dag, før jeg kjapt slengte på røret :)

Lenke til kommentar
For deg som liker å ha kontantkort er selvsagt Mobyson mye billigere enn Telenor. Jeg for min del synes at kontantkort er barnslig og upraktisk, derfor har jeg Djuice Nonstop. Da sparte jeg 2000,- fordi telefonen var sponsa, og i tillegg er det ingen månedsavgift før oktober.

Hvorfor er kontantkort barnslig og upraktisk? Jeg ser ikke hvordan man kan kalle det "barnslig" (forklar), og upraktisk? Hardly upraktisk at de er billiere mot at det er bittelite strev et par ganger i året å fylle på dem med en tusenlapp?

 

Djuice nonstop? Send så mange sms du vil gratis for 300 i måneden, og 1,39 i ringepris... mmm

 

Skal vi se...

 

sender du 23 smser daglig og ringer 10 minutter daglig, vil

nonstop koste deg omtrent 717 per måned, mens mobyson vil

koste deg omtrent 567 kroner...

 

men sender du 40 smser daglig blir nok djuice nonstop billigst men hvem sender så mange daglig egentlig? Ikke mange voksne ihvertfall :tease: Skal du som en typisk voksen ringe mye fremfor å drive å knudre med massevis av smser vil nok f. eks. mobyson være billigere enn noe som helst abonnement. jaja bare en digresjon men tida er forbi da kontaktkort var "barnslig"... kontaktkort er fremtiden nå, akkurat som på alle andre markeder (der kreditt koster mer enn forskudssbetaling hehe) ;)

 

sorry for denne lange posten men din kommentar om at kontantkort er barnslig og upraktisk var så barnslig at jeg måtte svare med et langt, barnslig innlegg ;) Og glem ikke at min penis er større enn din!! :w00t:

Endret av aabxx
Lenke til kommentar
Ser heller ikke noe av den såkalte "svertingen" som du omtaler!?. Eneste svertingen jeg ser er et forsøk fra din side på å sverte Telenor? Personlig biter jeg aldri på telefonselgere ol., og så lenge de tar nei for et svar er saken ute av verden for min del. Dersom samme firma/person ringer flere ganger DA er det et problem.

Det såkalte svertingen var at han fra Telenor prøvde å påpeke eventuelle "svakheter" med Mobyson. Sånn som at det må lades via internett.

 

Det nyttet ikke at jeg svarte nei. Først tilbydde han meg 1000,- i ringetid. Selv om jeg sa nei jeg skal bytte til Mobyson, så spurte han om jeg var sikker og at han kunne tilby meg en telefon gratis også.

Lenke til kommentar
Det såkalte svertingen var at han fra Telenor prøvde å påpeke eventuelle "svakheter" med Mobyson. Sånn som at det må lades via internett.

Mobyson kan også lades direkte via en egen meny på telefonen (SIM-Tjenester), en trenger ikke tilgang til internett!.. Eneste en trenger er et bankkort med VISA del på (og hvem har vel ikke det nå til dags?) :)

 

Hvem gidder og løpe i butikken og kjøpe kontantkort når en kan bare fylle på via en meny i telefonen?

Lenke til kommentar

Fatter ikke hva du klager over i denne tråden ?

 

Han påpekte at man ikke kan lade telefonen på vanlig måte (noe som f.eks. ville vært plundrete for min far hvis han hadde hatt kontantabonnement), han tilbød deg 1000 kroner i ringetid hvis du ville kommer over (noe som er vanlig hos alle operatørene som opererer med abonnement med måndedsavgift på 100kr+, Tele2 gjør det samme), og han tilbød deg gratis telefon (som er populært hos veldig mange, vil tippe de aller fleste telefoner som selges er med binding, og altså subsidiert på samme måte. For øvrig tilsvarer dette at du sponses med ca. 1300 kroner på det dyreste abonnementet fra Telenor).

 

Slik jeg ser det prøvde han først å lokke deg med en faktaopplysning, så et tilbud, og deretter et enda bedre tilbud. Knappest sleipt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...