Gå til innhold

Gode erfaringer med Microplex.no


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Når det gjelder frakt-kostnader så sender komplett bare på postoppkrav, selvom du bestiller èn DVD-film. Dessuten har de en avtale med posten som gjør at frakten deres blir litt billigere. Microplex sender både som postoppkrav og som vanlig brev i postkossa med giro.

 

Microplex har vært raske begge gangene jeg har bestilt ting fra de, og begge gangene kom det rett i postkassa (det var småvarer begge gangene)

Lenke til kommentar

Jeg kjøpte Lian Li PC61, men når jeg trykket på frontknappen (lett vanlig trykk) gikk hele shiten inn i kabinettet (hele knappen og ringen rundt).

 

Microplex var ikke som Komplett/Databutikken hvor kunden må bevise at han er uskyldig osv. De ringte meg til og med på mobil og beklaga at det tar litt tid for dem å skaffe sort knapp og lurte på om jeg ville ha sølv eller vente. Jeg valgte å vente og takket for god service :smile:

Lenke til kommentar

Microplex er helt suverent. :smile: Har handlet dill og dall der en 5-6 ganger og det har aldri vært noe tull med leveringen.

Om det koster 25,- ekstra for frakten så har ihvertfall aldri jeg merket noe til det. Prisene ellers er jo veldig konkuransedyktige. Dessuten svarer de hurtig på e-post. Samme om det er spørsmål eller ris/ros. :grin:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...