Gå til innhold

Beste skjermkort til 1000.-


Qwark

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det kanskje allerede noen som har postet denne linken, men:

 

http://www.komplett.no/k/ki.asp?sku=124011&cks=PRL

 

Dette kortet er faktisk VIVO, så du kan bruke den som TV-kort i tillegg. Dette er et sabla godt kjøp.

 

Demovarer er ikke søppel. Det er varer som butikken har fått i retur fordi kjøperen ikke var fornøyd med produktet, det er altså ikke snakk om reklamasjon. Når det gjelder skjermkort så kan det bety at vifta bråker "for mye", men det kan man selv finne ut av, ved å lese vurderinger av akkurat det skjermkortet på nettet.

Lenke til kommentar

9600xt kortet er "nytt" med garanti. :w00t: 9700pro kortet du sikter til kan like så godt være en svindel og du får en pose kattesand isteden. :thumbdown: Ikke det at jeg tror "selger" her er en svindler, men det er jo alltid et sjansespill å kjøpe brukt. Kortet kan være to år gammelt og ha vært kraftig overklokket hele tiden. Da er det ikke sikkert det har lenge igjen å leve :no:

 

Men det kan selvfølgelig oxo være at han kjøpte det for en måned siden og han såvidt har brukt det. Mulig du gjør et kjempekjøp.

 

Gjør det du føler for selv du. Brukt eller nytt.... Det kan ikke sammenlignes alikevel.

Lenke til kommentar

http://www.komplett.no/k/ki.asp?sku=121503&cks=PRL

 

Jeg støtter dette forslaget! Det er en mildt sagt imponerende bundle:

Drivers & Utilities, Big Mutha Truckers, InterVideo WinDVD 4, Tom Clancy's Splinter Cell, Warcraft III Reign of Chaos, Tomb Raider, Colin McRae Rally 3, ToCA Race Driver, BREED

 

Her får du altså DVD software og 7 (knall-)bra spill for noen hundrelapper mer.

Endret av emacoolit
Lenke til kommentar

Da har eg bestillt 9600xt Demo kortet fra komplett, pga at det var innen for prisrammen min og jeg har stort sett det meste av spill som jeg trenger, men må si at det hadde vært greit å få med kabler da, men men..

 

men det er en ting jeg lurer litt på, ser i skjermkort tabellen til LO3VIK at 9600xt har 4x1 pipe og 9700 pro har 8x1 pipe har dette mye å si for ytelsen?

Lenke til kommentar

Du ser i samme oversikt at 9600Xt scorer 3700 poeng i 3DMark03, mens 9700pro scorer 4900 poeng. De har omtrent samme minnehastighet. 9700pro har 256bit mot 128bit minne, 8 mot 4 pipelines, og 325 MHz mot 500 MHz klokkehastighet på GPU. Forskjellen i score er et resultat av de tre forskjellene.

 

9600XT holder til alt av spill som finnes på markedet i dag, og medlemmene av forumet strides om Doom3 og HL2 krever X800 eller 6800 - eller ikke. Før du får problemer med å spille spill med det nye skjermkortet ditt, så har X800 og 6800 havnet i priskategorien 2000,- kr. Det er i allefall det jeg satser på, og jeg har motsatsen til en 9600XT, nemlig en 9500pro.

Lenke til kommentar

1: skal du ha skjermkort, eller skal du ha bundelen?

2: skal du ha skjermkort, eller skal du ha de ekstra kablene (...øh.. altså bundelen)?

 

det blir nesten samma greia som at folk går 5 på telenors ADSL tilbud grunnet "gratis microbølgeovn med på kjøpet" eller whatsoever.

 

 

nå er jeg faktisk noe skuffet over den manglende nedgangen i pris på AGP skjermkort det siste halvåret. Da jeg kjøpte mitt Sapphire 9600 PRO FBE (som forøvrig er klokket til 506,25/330,75 uten noe xtra kjøler) betalte jeg 1600 for det....dette konkurerer nesten med 9600 XT (i klokket tilstand) (128MB) og var VELDIG mye for pengene. På meg virker det som at ting går i bølger her. Til tider leverer produsentene kort som gir mye ytelse for pengene. Nå skal de bare lanse SE og LE utgaver av alle de kortene som var "hippe" da jeg kjøpte kort, for bare å tyne de siste slantene ut av folk som kjøper...

 

Hadde det vært meg som satt med et mx440/whatsoever kort hadde jeg enten ventet til at 9800 pro kortene sank mer i pris, eller kjøpt meg et brukt 9600 pro/xt (128MB) kort...

 

edit:

jaja ... jeg har en litt krass tone, men jeg har en tendens for å kalle en spade for en spade og er forsåvidt fornøyd med den løsningen :p

Endret av DJ-JK
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...