Gå til innhold

Kuleste sykdommen du har hatt!


knutby

Anbefalte innlegg

Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor
Synes denne tråden har blitt til en tråd der folk ikke nevner den kuleste, men den mest spesielle/vondeste/ekleste osv. :ermm:

 

Selv har jeg noe sært og uforklarlig noe. Jeg har hatt det to ganger på kanskje 3 år. Det som skjer er at jeg får en liten irriterende flekk MIDT i synsfeltet, noe som gjør at det blir umulig å se på ting, fordi fokuset er akkurat dekt til med en flekk. Flekken har ikke noen farge; du kan ikke kalle det en flekk. Kanskje en flekk med tomrom. Det er nemlig absolutt ingenting i den flekken. Ikke svart, men ingenting. Det er så rart.

 

Videre utvider denne flekken seg og blir større, deretter flytter den seg heldigvis bort fra fokus, men dekker til HELE høyre del av synsfeltet mitt. Det vil si at jeg knapt nok ser noe som helst der. Jeg ser ingenting. Ikke svart. Ingenting. Ikke en eneste farge, det er bare tomrom. Og det er dritkult. Etter en time er det hele borte. Jeg slapp en KRL-time en gang ved at jeg var ute av stand til å skrive i boka mi eller se på tavla.

 

Så jeg har gått til lege. Første gang hos legevakta, andre gang hos legen. Første gangen var det fryktet at det var migrene som ville være fullverdig neste gang, andre gang ble det utelukket, og uten snøring var fastlegen min da han utelukket epilepsi og mange andre sjeldne sykdommer. Jeg føler meg rimelig sær, og har den kuleste sykdommen av alle. :cool:

9033334[/snapback]

Du er faktisk ikke aleine. Opplevde det mange ganger i fjor, og også tiende klasse, men har vært fri nå omtrent ett år. Men som du sier så forsvinner det bare du slapper av. Jeg måtte bare legge meg ned og ha øynene lukket, hvis ikke mistet jeg fokus og øynene flakket bare rundt og jeg fikk vondt i hodet :thumbdown:

9036002[/snapback]

Grattis gutta, dere har fått migrene! Det er AKKURAT det jeg og har, bare at jeg etterpå får så GRUNDIG vondt i huet. Og jeg får ikke en prikk, men en C på høyre øyet. Det er faktisk en av de mindre ille migrenene! :)

9036061[/snapback]

jeg hadde skikkelig migrene i puberteten husker jeg, måtte bli kjørt hjem av vaktmestern 2 ganger i mnd...

 

Men husker mitt første annfall på skolen (mitt første annfal er en annen historie med sykehus og observasjon +++ alvorige greier) hvor vi satt og hadde norsk. Det var lesetime, og vi satt alle og leste samma boka. da jeg bladde til neste side var siden blank, jeg fatta ingen ting. Begynte å bla overalt i boka, alle sider var blanke. Jeg sa fra litt forvirra til lærern men hun trodde jeg kødda. Neste som skjer er at det regner stjerner. klare stjerner... fler og fler.... Så kom hodepinen, FY FAEN så vodt det var....

Endret av Footy
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Ja, som topic sier.. Hva er det morsomste som har hvert galt med deg?

 

Foreksempel så har jeg selv fått virus på stemmebåndet så jeg ikke kunne prate på 1 uke! Gøy var det.

 

(NB ikke post hvis du blir litt fornermet hvis vi ler litt med deg av det)

Stemmeskifte her :w00t::cool::thumbup:

 

Har også hatt brannkopper på RUMPA, og det var ikke fullt så kult nei..

Endret av SpecialForce
Lenke til kommentar

Har vært en del stygge greier som har feilt meg. (Og det gjør det ennå).

 

Men det morsomste må være da et eller annet digert beist av et insekt stakk meg på øret. Øret hovna opp noe helt sinnssykt, ble dobbelt så stort på 1 time. Det så temmelig rart ut, da det andre øret var helt fint... :D

Lenke til kommentar
  • 11 måneder senere...
Vel, jernmangel er kanskje ikke en sykdom, men man er helt i en annen verden i noen sekunder om man reiser seg fort etter å ha ligget lenge på sofaen. F.eks. når man glemte at brødet var ferdig i ovnen for fem minutter siden og hopper opp og småløper til kjøkkenet. Plutselig svartner det for deg, du blir svimmel, får en stikkende smerte i panna, du ser alt gjennom et svart slør, men klarer ikke tenke over hva ting er. Instinkttivt griper du tak i noe og holder deg fast for å ikke miste balansen, du får heroinknær og skjønner absolutt ingenting av hvor du er! Selv om du kan se alt, skjønner du bare ingenting. Du kjenner igjen alt, men klarer ikke huske hva det er. Utrolig ekkelt! Og alt er over på liek.. ti sekunder. :p

 

Wooow, det der har jeg ofte..

Er forjævlig, må sette meg ned asap, hvis ikke er jeg sikker på at jeg går i bakken.

Lenke til kommentar

Har hatt hjernerystelse to ganger, brukket nesen etter å ha sprunget på en trebjelke, tråkket over kraftig noen ganger, hatt kreft (måtte gjennom cellegift og operasjoner og er frisk nå), gule stafylokokker (svevde mellom liv og død pga det), blodpropp i skuldra, allergi mot gress, bjørk, skalldyr osv, astma og som liten hadde jeg kronisk ørebetennelse. Har også kroniske nerveskader i beina, balanseproblemer, øresus, blir fortere sliten osv pga cellegiften jeg fikk da jeg hadde kreft. Så har jeg jo selvsagt som alle andre hatt magesjau, forkjølelser osv da. Men, ellers har jeg det bra.

Lenke til kommentar

Teller genetiske sykdommer? Da er i så fall Nevrofibromatose type 1 dritfett!!!!!

 

Hadde vekstansoperasjon i høyre kne (fibrom bakpå låret, suger så mye blod at benet vokser for fort) 8. desember 2004 må det ha vært (8.klasse), hadde undersøkelse den 7., som markerte starten på min juleferie! Som om det egentlig var syk, men det var tross alt dokumentert sykefravær! Men jeg var fort oppe og hinket på dass etter full narkose.

 

Ellers så fikk jeg hjernerystelse i andre eller tredje, feire i et par uker (uten TV desverre :cry:) En kompis nede i veien som prøvde å sparke ballen mellom sykkelhjulene, måtte gå galt.

 

Det siste som ga meg skolefri i noen dager var en heftig strekk i bekkenet som jeg fikk i en gymtime Beina som faen over gulvet, et skikkelig knepp i høyre lårledd, hinket til målet hvor jeg skulle, hinket videre til benken. Skjedde siste time på mandag, så jeg fikk riktignok utnyttet det ganske godt.

Endret av S-r-ex
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+981287349

Diare, slapp tentamen på grunn av det.

 

Under prøven måtte jeg så på do, at jeg bare sprang i vei.

Læreren fløy etter meg ned på doet, da han hørte lyden inne fra toalettet hørte jeg bare :" ta den tida du trenger sindre".

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+981234789

jeg har en Coca-Cola kork i fingeren, den ble grillet på bålet, deretter kom den i kontakt med fingeren min, ble svidd helt ned til benet, men ikke noe blod da plastikkenen lå rundt inne i såret.

(kanskje derfor jeg er cocaholiker? :ermm:)

 

skulle åpne en øl flaske så holdt jeg med hånden over toppen, den knakk og jeg måtte sy 6 sting i fingeren, i Finland, satt på sykehustet i mange timer å blødde nesten ihjel, men gammle folk kom forran som hostet litt.

 

begge gangene var hysterisk morsomt,

den med øl flasken var det blod utover hele hotellrummet, så ut som ett slakteri, var rimelig full sammtidig.

dama kom med et lite plaster og slengte på, men det funket dårlig datt av med engang da det var alt for mye blod

Endret av Slettet+981234789
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...