Gå til innhold

Dragon Ball fanatiker


kag

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Personlig har jeg veldig lite sansen for anime generelt. Spesielt stillbilde anime som Dragon Ball. Men det er åpenbart at det er en del Otaku der ute som forguder anime.

 

Anime er visst verdt masse penger hvis du har en hel samling og treffer rett type person. :)

Lenke til kommentar
Et eller annnet sted i Japan sitter det en eller annen fyr og gnir seg i henda på hvor ufattelig dumme vi i den vestlige verden er, som bruker tusenvis av kroner på å kjøpe kvasi-animerte, resirkulerte 80-tallstegnefilmer.

Er en dum bare pga en liker noe?

Lenke til kommentar
:roll: Jeg tror jeg har besvart det. Ikke gjør ti høns ut av en fjær, vær så snill? Nei, man er ikke dum om man kiker noe ( :roll: ), men jeg forbeholder meg likevel retten til å mene hva jeg vil om animè, og om jeg uttrykker det på en halvveis ekstrem, ironisk måte, så forventer jeg at du er kjapp nok til å oppfatte det, og ikke gjøre en debatt ut av det.
Lenke til kommentar

Han kan godt kalles en nerd ;)

 

Men slike ting som det der er KUN lagd for at gulingene skal tjene penger ! Det fins ikke noen annen grunn ! Du ser jo det på de derre pokemon og digimon +++ figurene er jo helt like på tegne måten ! Hva er vitsen !

 

Men bare det å ha så mye av en ting er jo noe å være litt storl av for det er det ikke mange andre som har ! Selvom jeg hater sånne tegne greier som det så ble jeg imponert må jeg si.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...