Gå til innhold

Laptop til kjæresten


Anbefalte innlegg

Kjæresten skal ha laptop, og for å styre unna den gamle tabben hun gjorde da hun i fjor kjøpte en HP desktop fordi "den var så søt", har jeg fått det ærefulle oppdrag å finne.

 

Multicom er nåværende leder med dette tilbudet:

G556E CDRW/DVD D1600 15" 60GB 512MB 13,695.00

Windows XP Home OEM Norsk 995.00

Kingston 256MB USB 2.0 Memory 579.00

Logitech MX510 Performance Optical Mouse 399.00

Targus Hard Shell Notebook Case 799.00

Sum for hele bestillingen, alle beløp inkl. mva: 16,467.00

 

Altså inneholder pakken combo-drive, 1.6 GHz Dothan, 512MB RAM, 60GB harddisk, trådløst nettverkskort, Radeon 9700, Windows XP Home, USB-nøkkel, MX510 mus og en veske som skal tåle knall og fall for under 17.000,- med frakt.

 

Problemet er at maskinen ikke kommer inn før 02.08.04.

Er det noen som kan gi et konkurrerende tilbud?

Jeg utelukker Whitebox. De brukte ekstremt lang tid på å skaffe meg min laptop, og gjennom hele prosessen følte jeg meg dårlig behandlet som kunde (går man inn i en butill, peker og sier "den vil jeg ha", så går de inn på lageret. Hvis de ikke har den sier de "beklager", de lar deg ikke bare stå i god tro og vente i en måneds tid...)

 

Setter også pris på erfaringer med både Multicom og G556E

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hennes to krav er pris og at dette er en maskin god nok til at jeg ville kjøpt den. Kort sagt, 60GB er minimum, og skjermkortet må være godt (kanskje ikke 9700, men ikke noe dårlig)

 

Og hun har noen spill hun skal ha inn på maskinen, bl.a. The Sims (ja, hun skal ha det), Warcraft 3, Neverwinter Nights og Start Wars: Knights of the Old Republic.

Lenke til kommentar

Forsatt berre oppgradering frå eldre windows versjoner.

Men fytti katta kor prisene på engelsk og norsk AE versjon har forandra seg.

Siste eg kjøpe to slike lisenser kost det ca 150 i forskjell på norsk og engelsk, no er jo det over doble prisen.

 

Men på den forrige laptopen dama di kjøpte, var det med windows os der?

For då er det fullt lovleg å bruke cden frå den til å la oppgraderingscd godkjenne oppgraderinga.

 

mvh

JanEirik

Lenke til kommentar
Hennes to krav er pris og at dette er en maskin god nok til at jeg ville kjøpt den. Kort sagt, 60GB er minimum, og skjermkortet må være godt (kanskje ikke 9700, men ikke noe dårlig).

Du kan jo ikke tenke sånn.. Du må stille deg selv i hennes ståsted, og vurdere utifra hva du ville valgt hvis du var henne og skulle bruke maskinen til det hu skal...

 

Jeg lover.. bruker du den mentaliteten så ender hu opp med en maskin som er dyrere enn nødvendig.... og akkurat det er vel ikke så kult iogmed at det faktisk er snakk om kjæresten din.... :thumbdown:

Endret av Andreasfe
Lenke til kommentar

Jeg vet om Whitebox og vil ikke bestille derfra. Jeg har bestilt en Whitebox CL1557 selv.

Det første som skjedde var at jeg fikk ordrebekreftelse med anslått leveringstid 2 dager. Etter en uke ringte jeg, de sa at de akkurat hadde sendt. Ringte igjen 3 dager senere. Da satte de meg på venting til de stengte.

Jeg forfattet en mail og avbestilte, da begyunte de å gi diverse tilbud om ekstra oppgraderinger for at jeg skulle beholde ordren. Greit, jeg kan bestikkes, jeg skulle da få en raskere harddisk.

 

Noen uker senere sendte de pakken, med bl.a. en av "våre dyreste vesker til 1000,-". Jeg fikk en veske til ca. 150,-. De glemte derimot å pakke Windows, som i motsetning til vesken, kostet tusen kroner. Jeg ringte, og han begynte å ramse opp alt det gratis jeg hadde fått, som harddisk og dyr veske. Jeg hadde fått oppgradert harddisk mot at jeg ikke avbestiltenår dette var rimelig, jag hadde fått en tøypose og hadde IKKE fått det jeg bestilte (og betalte for). Har sendte Windows, men i OPPKRAV! De ventet at jeg skulle betale dobbelt fordi de glemte den første gang. Han skulle fjerne oppkravet, men det gjorde han ikke. Derimot sendte han meg en Whitebox Rescue CD med en lapp med serienummer på. Jeg venter enda på den flotte veske han skulle gi meg.

 

Whitebox har løget til meg, forsøkt å svindle meg, har levert drivere som ikke virket og oppfører seg som om jeg burde være glad for at de i det hele tatt sender ting. Som sagt, jeg ville ikke bestilt fra Whitebox eller anbefale dem til noen etter den behandlingen de har gitt meg.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...