Gå til innhold

Hvilken Harddisk produsent?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hiatchi, Seagate, Samsung, WD, alle nyere modeller som bruker FDB motorer er ganske stillegående, noen har riktignok marginene på sin side, tipper seagate eller samsung har de mest støysvake modellene.

 

Har selv en hiatchi (160GB SATA), den er meget stillegående, støy fra denne har aldri plaget meg da psu(Antec 550w Tc uten viftegrill) er mer støyende, denne skal vist i følge xbitlabs eller er det storagereview som skrev at den var noen db høyere under load enn seagate eller samsung.

 

Jeg har en wd med FDB motor, denne bråker kansje en litn desj mer en hiatchien igjen men det merker jeg kun hvis det ikke er noen andre vifter som går.

 

Maxtor har jeg liten kjenskap til, men det lille jeg vet er at en kompis bygde en maskin med en maxtor i og jeg ble negativt overasket av støyen.

 

Skal trolig ha meg et raid oppsett ved neste lønning og da er det hiatchi som står på menyen for min del. Endel høyere ytelse og varmeutvikling enn alternativene, men ytelsen er topp, støyen og prisen er lav.

Syntes den virker ideel så lenge man har nok kjøling.

 

Edit: En annen uting med hiatchi var at i begynnelsen hadde den en kalibreringslyd som slo inn i et par sek i ny og ne. Plagsomt men det gikk over etter en måned ellerno

Endret av PumpAction
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...