Gå til innhold

Hvem vil lage gpu kjøler til meg ?


remster

Anbefalte innlegg

Hei, driver og skal invistere i Vannkjøling til min Shuttle pc har en SB61G2 og for de som kjenner til disse pc'ene er det ikke akkurat god plass. tenkte derfor å invistere i en reserator 1 men siden gpu kjølern min bråker også en del vil jeg slenge på en vannkjøler her og. har søkt litt rundt på forskjellige sider nå men finner ingen som har en kurrant løsning for kjøler.

 

Har et Radeon Atlantis 9800PRO kort, kjølern som sitter på nå er ca 1cm høy og det er ca en halv cm til klarering til dekslet på siden. det jeg ser for meg at jeg får laget en kjøler som kan sitte på skjermkortet men at det går heatpipes over til bakdel evt rør direkte inn med kontakt stykker som kan sitte over på baksiden.

 

vurderer også å slenge på en HD kjøler etter hvert. spørsmålet da er jo om pumpa klarer å dra dette bra ? erfaringer og hvis noen kunne tenke seg å hjelpe meg å lage en kjøler tas i mot med takk.

 

 

Mvh remster.

 

 

PS helt ny på vannavkjøling's delen,

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kan lage ein kjøler til deg viss eg har tid og får skikkelige teikningar. Men eg er på ferie no og kjem heim til helga. Vi kan snakkes på msn eller du sender ein mail om design og matriale og teikning. Helst msn.

Men vi snakkes til helga da, sitter på ein nettkafe.

 

Mvh Ole-Johan

Lenke til kommentar

hadde vært fint om man kunne tatt en titt sammen med en som kan dette. da det er rimelig trangt med plass tar jeg ikke sjangsen på å bare gi noen mål.

 

tok et bilde og lagde en liten edit i Paint for å vise hvordan jeg regner med at rørene må gå. kjølern hadde vært greit å ha i ca samme størrelse vil jeg tro. tjukkelsen kan ikke overskride 1,5 cm. helst mindre.

http://home.rkl.no/remster/skjermkort.jpg

http://home.rkl.no/remster/skjermkortkj0ler.jpg

 

 

¤¤¤ Bildene er fjernet og gjort om til urls pga stor størrelse på bildene og det "ødelegger" designet på forumet ¤¤¤

Endret av B|Real
Lenke til kommentar

sånn, da var systemet på plass og montert.litt trangere i shuttlen en jeg trodde. men satser på å få ordna det med litt omrokkering av kabler. akkurat nå er jeg rett og slett for trøtt til å gidde.

 

lite bilde av sånn pulten ser ut

 

http://home.rkl.no/remster/vann.jpg

 

 

tenkte også å slenge på en HD kjøler da tempen på de gikk litt opp når det ikke er vifter som trekker ut luft av kassa.lurte på hvordan det vil bli å montere denne mellom diskene hdkjøler får se litt egentlig. tempen på diskene ligger på 60 og 55 nå. syns dette er tålig høyt.

 

noen som har forslag / ideer til løsninger ? kjøpte også en zalman passiv kjøler til NB, den ligger på 49 grader nå. vet ikke helt hva kurrant system temp på NB burde være så kom gjerne med inspill her og.

 

 

EDIT: Cpu temp ligger på 38 grader idle. må få testa litt med load.

Endret av Gef
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...