Staalkontroll Skrevet 21. juli 2004 Del Skrevet 21. juli 2004 (endret) Min personlig favoritt saus: (hvitvin) 3 dl hvitvin 2 ss dijon sennep 1 ss tomatpure 1 dl kyllingkraft EDIT: ta gjerne no fløte i for å få den litt tykkere, å få litt mindre syrlig... Perfekte hvitvin saus.. Passer perfekt til kylling å rissotto Endret 21. juli 2004 av haddis Lenke til kommentar
ahpadt Skrevet 21. juli 2004 Del Skrevet 21. juli 2004 Ordentlig risotto er vell ganske fuktig lagd (spedd med kraft gradvis) på ordentlig vis, så jeg ville vell ikke brukt no saus på den.. Lenke til kommentar
Laman Skrevet 21. juli 2004 Del Skrevet 21. juli 2004 (endret) Hvor lenge skal man koke et egg? Det spørs om du vil ha det bløt eller hardkokt. 4-5min - bløtkokt 7-9min - hardkokt Takker. edit : Tenkte at det tok 15 minn eller no sånn jeg. Endret 21. juli 2004 av Laman Lenke til kommentar
Staalkontroll Skrevet 21. juli 2004 Del Skrevet 21. juli 2004 Ordentlig risotto er vell ganske fuktig lagd (spedd med kraft gradvis) på ordentlig vis, så jeg ville vell ikke brukt no saus på den.. Hm...finnes mange typer å måter å lage den på... Trenger ikke å være fuktig... Den beste risotto'en er den du lager selv... Personlig liker jeg denne: 3 dl risotto ris 3 ss oliven olje 1/2 dl eplecider 1/2 liten løk 3 hvitløksbåter kuttet i TYNNE skiver 1/2 ts safran 1 ss gurkemeie... Helt på slutten tar du i den osten du liker best...(revet, eller hakket) Lenke til kommentar
darkness| Skrevet 21. juli 2004 Del Skrevet 21. juli 2004 Hvis du koker egg leenge, så blir de grønn (tilfelle noen lurte) Lenke til kommentar
Suppelars2k Skrevet 21. juli 2004 Del Skrevet 21. juli 2004 De grønne eggene er funky. Lenke til kommentar
Torsteinen Skrevet 22. juli 2004 Del Skrevet 22. juli 2004 Noen som har opskrift på tilberedning av hest?Grilling kansje? Pensle den på hver sin side med en god grillolje/marinade, peppre den, og stek den 2-3 min på hver side, eller til den er som du liker den (rå, medium, gjennomstekt). Selv foretrekker jeg medium... Server den med noe godt du liker, anbefaler potetsalat, salat og bearneise om du har grillet den Lenke til kommentar
SirHartge Skrevet 24. juli 2004 Del Skrevet 24. juli 2004 La dette putre i 5 timer. Jeg brukte totalt 10 timer denne gangen og svaret er entydig: det er verdt det!! LOL!! Du har virkelig god tid!! Dette kan jo virkelig gjøres fortere med samme resultat.. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå