Gå til innhold

utrydde mygg fra jorda


thomasw

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Klegger er Djevelmygg...

Ikke flipp engang. Idag var eg ved ett vann med hunden og der var det EN klegg som hele tiden prøve å lande på meg for å stikke meg men eg lot den ikke. Den hold på og på og på....anyways lot den lande i skjorten min så knipset eg den vekk men den fløy rett i snuten på hunden min og hang seg fast på den. Haha hunden min begynte å glefse og stresse med å få den vekk mens eg nærmest besvimte av latter. Den han til eg knipset den vekk igjen.

Lenke til kommentar

Var på stranda når jeg var mindre en gang, og svømte ute til en flytebryggen en del meter fra land... Når jeg kom ut sa en kamerat at jeg hadde en flue på kinnet rett ved øye og når jeg knipset den av så jeg at det var en klegg... Noen timer senere hadde hele øyelokket og huden rundt øyet generelt hovnet opp og jeg kunne dermed ikke se noe på det øyet 3-4 dager...

 

GØY! :yucky:

Lenke til kommentar

Kom nettopp hjem fra to uker i Spania, første uken var det ikke tegn til mygg i det hele tatt, andre uken reiste vi mange (noen) kilometer sørover og plutselig var det 10 mygg på soverommet første natten :scared: , neste natt var det myggjakt på soverommet og i stuen etter at myggen hadde gjort det ulevelig ute på terassen (til opplysning så lager én mygg en 0,5cm² stor blodflekk på veggen :mrgreen: ), slik fortsatte det i 5 dager helt til vi reiste hjem, og nå er jeg lykkelig over at området vårt aldri har vært plaget med mygg :yes:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...