Gå til innhold

Bare meg som har forrandret meg?


b-real

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

har opplevd noe av det samme.... jeg ble vell skikkelig gira på alt som het pc og spilling i sånn rundt 12-13 års aldern... brukte MANGE timer forran brodern sin pc da ja :p fikk min første pc etter at jeg var blitt konfimert.... og nå de 2 siste årene så har liksom mesteparten av spille lysten blitt borte.... er ikke like hardware "fiksert" nå som jeg var tidligere heller.... kanskje man bare rett og slett begynner og bli mere "voksen" ? :)

 

PS er 18 år :yes:

Lenke til kommentar

Har merket det selv det siste halvåret. Interressen for hardware har betraktelig gått ned. Jeg er ikke så oppdatert lenger som jeg var før. Helt til i dag, før jeg leste testen av Socket T på hw.no sin hjemme side, så hadde ikke jeg anelse om hva de nye chipsettene til Intel heter (i925X og i915G). Jeg er ikke så opptatt av å oppgradere PC'en min lenger, eller "studere" de nye produktene som kommer/ har kommet ut på markedet.

 

Har ikke spilt ett eneste spill på 3 måneder. Har ikke ett eneste spill lagt inn på maskinen en gang. Var en aktiv CS gamer for litt over ett halvt år siden, men har ikke spilt det siden i begynnelsen av Januar. Interresen for mange ting innen data er ikke som det pleide å være. Vurderte faktisk en periode å selge PC'en min, og heller bruke pengene på noe annet. F. eks en reise eller noe...

 

Før pleide jeg å spille mye, drive med modding og overklokking...studerte de nye tingene som kom ut på markedet. Oppgraderte annenhver til hver måned med ny hardware. Nå sitter jeg bare å surfer, chatter og hører på musikk. Ser kanskje en film nå og da...

Endret av Gef
Lenke til kommentar
Bare jeg som føler det slik?

Nei, slapp av. Samme her.

Riktignok kan det nevnes at de gangene jeg skal oppgradere noe HW, så setter jeg meg grundig inn i hva som er i skuddet for tiden. Bruker 3-4 dager hvor jeg pløyer i gjennom forum og tester rundt om i verden. Når jeg har gjort det er jeg som regel rimelig inne på hva som er bra og hva som ikke er bra.

Lenke til kommentar
Me 2.. Vokser fra det på en måte.. Og jeg som skal ta IT utdannelse på høgskole nå... hehe

Heh, da er vi to....

 

Etter at jeg ble hekta på PHP og webdesign har jeg liksom mistet litt av interessen for hardware :\

Klarer meg med den gode gamle traveren jeg har. Duger brukbart til de fleste spill :)

Lenke til kommentar

Kjenner meg igjen jeg også, og det er faktisk en fordel med bærbar pc her. Om jeg hadde hatt stasjonær pc nå så ville jeg nok vært adskillig mer interessert i hardware-nyheter. Når man ikke har mulighet til å oppgradere (bortsett fra ram) er det adskillig enklere å holde seg unna og sparer en god del.

 

Forøvrig er jeg lik Artic, de gangene jeg er ute etter noe spesielt så gjør jeg veldig grundig research først (ikke gå på elkjøp og gjøre et impulskjøp, for å si det sånn), så setter meg egentlig veldig inn i hardware/specs i disse periodene.

Lenke til kommentar

Jeg er helt inn i et par områder, men det har kanskje en naturlig årsak *titter på siggen*. Ellers skummer jeg det meste uten å ha stålkontroll - den skaffer jeg meg ved eventuelle oppgraderinger. Jobber jo tross alt med dette, så jeg bør vel kunne litt om det meste...

Lenke til kommentar
Jeg er blakk for tiden. Dessuten skal jeg inn i kongens armè. Dette gjør at interessen har avtatt. Kommer nok til å ta seg opp i studietiden.

Yess! Slik har jeg det også.. Ikke vits å kjøpe noe nytt når jeg skal i militæret. Klarte though ikke å holde meg, og fyrte i gang en WDC 250GB Media Center ekstern HDD, men den kan jeg få bruk for i militæret.. :blush:

 

Edit; jeg er ikke blakk, though.. :)

Endret av Marvil
Lenke til kommentar

Hm, forandret og forandret, da jeg først hoppet på forumet var jeg aktiv og oppdatert på Hovedkort og CPU fronten etc.. Nå i det siste blir det mindre og mindre, visste ikke engang om AMD Sempron før i går :blush: ..

 

Skal oppgradere til jul, trur jeg går for Sempron, trenger ikke noe annet ;)

Lenke til kommentar

Har vel kansje mistet interessen litt ja.. Eneste jeg vurderer er mer diskplass siden jeg snart har fylt opp alt jeg har tilgjengelig :)

GeForce3ti200 holder faktisk til mitt bruk, så ser ikke vits i å oppgradere der..

Skjerm har jeg akkurat kjøpt, så det blir nok heller ikke kjøpt inn med det første..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...