Gå til innhold

Mini-anmeldelse av den siste filmen du så


tjalla

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har alle fem, å det blir vel flere.

Resident Evil: The Final Chapter kommer neste år, og er ment å være den aller siste filmen i serien. La oss håpe de mener det denne gangen, så vi kan få en reboot om noen år som holder seg tro mot spillene de liksom er basert på. :) Da mener jeg ikke å slavisk følge historien, men å være ganske tro mot lore og alt det der. Den første filmen var ganske tro mot serien, med unntak av Alice. Hadde de ikke tatt med henne ville filmen ha vært ganske bra. :)

Lenke til kommentar

Run Lola Run. Org.Tittel: Lola Rennt.(1998).

Med: Franka Potente. Som er best kjent fra 2 av Jason Bourne filmene.

Ganske spenstig film. Rytmen i soundtracket holder tempoet oppe hele veien, i 81 min.

Storyen er ganske grei. Lola(Franka) har 20 minutter på å skaffe 100.000 D-mark.Fordi typen har klusset det til med en bad guy.

Fresh og original film.

 

7/10.

Endret av ClarkGable
Lenke til kommentar

Kan legge til at jeg har håp for Pattison.

Først gjorde han et interessant valg ved å ta Cosmopolis, deretter leverte han The Rover.

Han tar basically en Brad Pitt der.

Jeg liker det.

Good kid, håper det plukker seg opp fra det horrible inntrykket jeg har av ham på grunn av de der god damn chickvampornomantiske filmene han ble kjent i.

Endret av Slai
Lenke til kommentar

At RE-filmene ikkehar noe med sillene og gjøre, gjør meg absolutt ingenting. Resident Evi er en jævlig kul actionfilm, Resident Evil: Extinction er rimelig kul og både Resident Evil: Apocalypse og Resident Evil: Afterlife er helt OK der og da. Ikke noe jeg ser om igjen med det første (i løpet av de neste 5 åra), men kurant underholdning uansett. Men den første er sinnsykt badass!

Lenke til kommentar

At RE-filmene ikkehar noe med sillene og gjøre, gjør meg absolutt ingenting. Resident Evi er en jævlig kul actionfilm, Resident Evil: Extinction er rimelig kul og både Resident Evil: Apocalypse og Resident Evil: Afterlife er helt OK der og da. Ikke noe jeg ser om igjen med det første (i løpet av de neste 5 åra), men kurant underholdning uansett. Men den første er sinnsykt badass!

Problemet er todelt. For det første er det svært kynisk å utnytte navnet på denne måten, når man ikke engang gidder prøve å holde seg tro mot serien den er basert på. Vi kunne like gjerne hatt en Batman i rosa kondomdrakt og Alfred som hovedskurken. For det andre vil vi naturligvis ikke få en ekte film basert på Resident Evil så lenge disse møkkafilmene fortsatt lages. Men som sagt tidligere er neste film The Final Chapter, så vi får håpe de holder det, og ikke lager en New Beginning eller noe.

 

Btw har sett den første animerte, og synes den var rimelig bra. Tenk om den hadde vært en live-action i stedet for de ræva filmene med Jovovich? Trenger vel ikke si mer enn det.

Lenke til kommentar

Transformers: Age of Extinction (2014)

 

"A mechanic and his family join the Autobots as they are targeted by a bounty hunter from another world."

Du vet hva du får og du ser den på grunn av digre CGI-roboter og ekplosjoner. Det er derfor den tjener store penger selv om kritikerne hater den. Det er ikke så mye å si om handlingen. Veldig greit å få bytta ut Shia LaBeouf med Marky Mark. Dette er den minst dårlige Transformers filmen til tross for et ekstra dårlig plott.

post-358148-0-22848600-1411248132.jpg

 

 

 

 

 

Sabotage (2014)

"Members of an elite DEA task force find themselves being taken down one by one after they rob a drug cartel safe house."

Begynner ok, men man lukter lunta ifra første stund. Resten er kaotisk og holder ikke Arnie-standard. Eneste positive man kan si er at f.eks Sam Worthington er ugjenkjennelig. En film du trygt kan la passere.

 

post-358148-0-81306600-1411248473.png

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Pompeii (2014)

"A slave-turned-gladiator finds himself in a race against time to save his true love, who has been betrothed to a corrupt Roman Senator. As Mount Vesuvius erupts, he must fight to save his beloved as Pompeii crumbles around him."

Vulkanen blir bare bakteppe for resten av filmen som var mye bedre når den het Gladiator.

Av en eller annen grunn bestemmer man seg også for å kaste inn en kjærlighetshistorie, og kalkunen er komplett.

Det er tragisk å kaste bort John Snow, Jack Bauer, Trinity og andre brukbare skuespillere på dette tullet.

post-358148-0-73803400-1411321118.jpg

 

Alternative anbefalinger: Gladiator (2000), Spartacus (2010-2013 TV serie)

Endret av Sectoid
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817324

"svært kynisk å utnytte navnet på denne måten"

 

Welcome to Hollywood......så lenge det drar inn penger så driter de i hva vi syns , så enkelt er det.

 

"Av en eller annen grunn bestemmer man seg også for å kaste inn en kjærlighetshistorie"

 

For å dra inn det kvinnelige publikummet......

Endret av Slettet+9817324
Lenke til kommentar

The Hunger Games: Catching Fire (2013)

"Katniss Everdeen and Peeta Mellark become targets of the Capitol after their victory in the 74th Hunger Games sparks a rebellion in the Districts of Panem."

Den første imponerte ikke og jeg har drøyd lenge med å se nummer to. Denne filmen er igrunn totalt unødvendig. Den gjentar den første og bygger egentlig bare videre opp mot den neste. Store problemer med å forstå hva som gjør denne serien så populær. Det handler også tydeligvis om å melke publikum mest mulig, da denne i det hele tatt eksisterer og den siste filmen skal splittes i to.

post-358148-0-20986800-1411828941.png

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...