Gå til innhold

Mini-anmeldelse av den siste filmen du så


tjalla

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Så "Menn som hater kvinner" akkurat, thrilleren som er basert på Stieg Larsson's bok.

 

Syns den var veldig, veldig bra. Troverdig skuespill og intenst frem til siste sekund. Har ikke lest boken, men har snakket med en del som har gjort det. Den taler å svare til forventningene, også for de som hadde lest boken.

 

Utrolig historie, godt fortalt og glimrende filmatisert.

 

Karakter: 9/10

Lenke til kommentar

The Departed (2006)

 

Hva kan man si? Dette er nær perfeksjon. Topp skuespill, genialt plot, god action, masse spenning, humor osv. Alle stjernene gjør en god rolle med Damon, Di Caprio, Nicholson og Wahlberg i hovedrollene. Jeg merker at jeg får stadig mer sansen for Di Caprio. Han imponerer i stort sett alle roller han er i. Nicholson gjør som alltid en strålende innsats og passer perfekt i denne rollen. Videre er det nok av skuddvekslinger, eksplosjoner og spenningsscener. Humor er også tilstede. Sammen med et overraskende plot gjør dette filmen til en utrolig minneverdig opplevelse.

 

Det eneste jeg har å utsette på denne filmen er at Wahlberg sier ordet "fuck" i hver eneste jævla replikk. Overdrevet.

 

10/10

Lenke til kommentar

Rambo

En kompis hadde aldri sett en BD-film så jeg disket opp med litt ultravoldelig krig. Selv om det er kun to uker siden sist jeg så den. Rambo er kort, men eksplosiv som passer den ypperlig. Volden er realitstisk... tror jeg, har ikke sett så mange hoder som møter 50 kaliber skudd på kloss hold.

Sly er helt uforståelig, men han har laget veldig underholdende film her

8/10

 

Clerks

Hysterisk dialog, men skuespillerprestasjonene hos enkelte er lite overbevisende. S/h er kos

8/10

 

Katakuri-ke no kôfuku

Tredje Miike-filmen jeg ser og hittil har det kun gått nedover. Ichi var fantastisk, men Sukiyaki og Happiness var kun så-som-så. De absurde, morsomme hendelsene veide ikke opp for at mye av filmen var småkjedelig. Claymation-sekvensene så jeg ikke vitsen med bortsett fra at det var smått underholdende overganger til og fra disse. Oppsumeringen blir at selv om det var helt greit å se på den der og da blir det tvilsomt noen gjensyn før jeg har glemt hva jeg syntes om den

6/10

Lenke til kommentar

Jeg hadde planer om masse film i helgen, men endte bare opp med tre stykker i dag..

Anyways;

 

- The Adventures of Ichabod and Mr. Toad (1949)

Disney's 11. klassiker, en film som inneholder to kortfilmer på en sammenlagt tid på 65 minutter. Og dette var absolutt en fornøyelse. Jeg kjedet meg litt under de forrige filmene ifra Disney som hadde blandet inn sang og kortfilm, men denne her var noe annet! Historiene var veldig artige, de var tegnemessig godt gjennomført, musikken var god, og Bing Crosby var både forteller og sanger i 2. historien. (:

Dette var ikke noe bomkjøp. Verdt å se! ^^

8 av 10

 

- Drillbit Taylor (2008)

Owen Wilson som en eks-militær livvakt for tre "nerder" som ble plaget tenkte jeg kunne funke.. Det gjorde det på sett og vis. Seth Rogen hadde jo medvirket i manus, så noen artige kommentarer kom det jo. Skuespillet var ikke så ille heller, og handlingen var grei. Men en sitter litt med tanken av at en har sett det før. Owen Wilson er i mine øyner ikke noen dårlig fyr i komedier, men rollene en ser han i blir litt vel like.

6,5 av 10

 

- Pocahontas (1995)

Disney's 33. klassiker. Meget underholdene film. Den har Disney-følelsen over seg, og handlingen er ikke dårlig. Det er noe facinerende med indianere.. Musikken i filmen er behagelig å høre på, og animasjonen i filmen er god. Selv om dette var første gang jeg så denne, så fikk jeg allikevel frysninger et par ganger, til tross for mangel på nostalgi.

7,4 av 10

Lenke til kommentar

Så nettopp The Beatles - A Hard Days Night og er ikke så veldig imponert. Elskerrr Beatles, men denne var bare... rar. Litt usikker på om det er en dokumentar eller spillefilm eller.. ja? Og den har ikke noe drama element. Så vet ikke hva den handler om engang :/ Merkelig film. Men skjønner at den var fantastisk på 60-tallet da den kom ut. Høydepunktene i filmen var vel egentlig hver gang John Lennon åpnet munnen :3

 

5/10

Endret av Kuroi-Neko
Lenke til kommentar
Mannen har scoret 486 filmer, og grovt sett ser det ut som det var kun italiensk film frem til 80-tallet. Deretter er det mer italiensk og europeisk enn amerikansk, men han har jo blant annet to Brian De Palma-filmer på listen.

 

Er det noe som er på lik linje som The Good, the Bad and the Ugly-scoret mtp. kvalitet?

Endret av Spetz
Lenke til kommentar

Igår så jeg Twilight sammen med samboeren min.

 

Hadde forventet en spennende thriller med vampyrer, men det jeg endte opp med var et horribelt dårlig kjærlighetskliss som var preget av grusom overspilling (spesielt fra Kristen Stewart sin side). En gørr kjedelig smørje av en film.

Denne var dårlig selv til en romantisk thriller å være, treg fra begynnelse til slutt. Jeg er spesielt skuffet siden jeg syns at konseptet var litt kult, og hadde gledet meg litt til å se hvordan en vampyr skulle klare seg i dagens samfunn. En stor skuffelse.

 

2/10

Lenke til kommentar
Mannen har scoret 486 filmer, og grovt sett ser det ut som det var kun italiensk film frem til 80-tallet. Deretter er det mer italiensk og europeisk enn amerikansk, men han har jo blant annet to Brian De Palma-filmer på listen.

 

Er det noe som er på lik linje som The Good, the Bad and the Ugly-scoret mtp. kvalitet?

 

Kan nevne bla.a Cinema Paradiso, The Mission, Once Upon a Time In America, Days of Heaven.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...