Gå til innhold

Filmprat - vårt lille tilholdssted.


LarsP

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

99% sikker på det, har lest den siden i 6 år eller noe sånn nå og de pleier å leke litt med sånne ting.

 

Den første tittelen som filmen hadde når den sto i imdb var Boondock Saints II: All Saints Day. Mye bedre for å si det pent, men man får vel vente til det kommer noe offisielt får man er 100% sikker.

Lenke til kommentar

Nå venter jeg med å tro noe som helts om en oppfølger til Boondocks, det har gått rykter om oppfølgeren i snart syv år. Det gikk jo rykter om at den hadde startet innspillingen i Vancouver i Canada for et par tre år siden.

Så den dagen det kommer en trailer og den dato når den blir sluppet og til slutt når jeg har filmen i stående i spillern min da tror jeg at den er kommet :)

Lenke til kommentar

Leter meg gjennom forskjellige salg på DDD og har hittil kommet opp med dette:

 

Ricochet $2.99

Boiler Room $6.84

Citizen X $5.13

Falling Down $6.84

Cube (SS) $7.48

Eulogy $4.99

 

Noe å fraråde? Har ikke sett noen av filmene før og hvis det er noen som har noen filmtips som kan gjennomføres for en billigpenge på DDD er det bare å si i fra :)

Lenke til kommentar
Altså, ikke for å klage, men jeg synes det blir litt mange filmshoppeinnlegg her, og det synes jeg blir veldig uttafor det man burde diskutere her - nemlig film i seg selv. Om man vil snakke om siste ervervelsene og beste tilbud, bør man heller lage en egen tråd til det, mener jeg...

6749585[/snapback]

I dette tilfellet spør jo Bilet om noen av de nevnte filmene er å fraråde. Det åpner for diskusjon, og en slik diskusjon synes nå jeg passer godt i filmprattråden :)

 

EDIT: leif

Endret av L@sse
Lenke til kommentar

I «Hva var siste filmen du kjøpte?»-tråden skal du poste filmar du har kjøpt, i denne kan du diskutere filmane, eventuelt kva som blir anbefalt.

 

At det er eit flytande system som gjerne blir blanda litt er klart, men eg synest ikkje det er noko problem.

Endret av zeph
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...