Gå til innhold

Filmprat - vårt lille tilholdssted.


LarsP

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Invasion har jeg sett første episode av før, og det ble ikke akkurat slik at jeg bare "måtte" se episode 2. Serien ble vel også kanselert etter første sesong (dog trenger ikke det bety så mye, ref "the nowhere man".).Men kanskje jeg skal se litt. Battlestar Galagtica går nå, det er en fin serie. Så pilotepisoden av "Heroes" idag, den serien virker ganske lovende.

 

Larsp: Den filmen har jeg gledet meg til lenge, tror (og håper) den blir knallgod.

Lenke til kommentar
1/10 og 10/10 prinsippet fungerer sterkt her også...

6731226[/snapback]

 

Som nevnt over, hva er poenget? Er ikke alle som stemmer som får sin registrert når det kommer til gjenomsnittet. Regner med at de som har en stor andel som enten kun gir 10 eller 1 blir luket vekk. Så da blir det vel temmelig nytteløst (og bortkastet) å følge 1/10 og 10/10 prinsippet, eller?

Lenke til kommentar
Jo Dotten, det er meningsløst. Det er derfor hverken jeg eller Steffy gidder å gi stemmer siden vi lider av dette syndromet.

6731362[/snapback]

 

:wee:

 

"IMdB - syndrom".

 

Om Snakes on a Plane hadde maktet å komme seg inn på listen ville jeg fått meg en god latter. Leste et sted at kongen av B-filmer, Bruce Campell, egentlig var tiltenkt rollen som Samuel fikk. Han hadde nok ikke gjort noen dårligere jobb enn Samuel, vil jeg nå tro.

 

Ganske genial pr-triks av Samuel dette her;

 

Samuel L. Jackson only signed on for this film because of the title. It was later changed to "Pacific Air Flight 121", but Jackson demanded they reverse the change. "We're totally changing that back. That's the only reason I took the job: I read the title."
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...