Gå til innhold

Filmprat - vårt lille tilholdssted.


LarsP

Anbefalte innlegg

Angående Blade Runner. Når kommer den etterlengtede versjonen? I høst var det ikke? Hvilken versjon er det? Director's Cut?

6624862[/snapback]

 

Den kommer vel i September/Oktober i år ja. Hvis du er ute etter den mest eksklusive versjonen, derimot, bør du vente. Det skal komme to nye versjoner i 2007, som inneholder flere versjoner av selve filmen (kino-versjonen, den originale director's cut-versjonen, director's ultimate cut, osv). :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Har faktisk til gode å se denne filmen jeg, de har den ikke på Brafilm i alle fall. Er det mange her som digger den? Noen som kanskje kan gi en liten anmeldelse?

6626104[/snapback]

 

Om du liker Sci-Fi er denne filmen et absolutt must. Det er nesten trist at den er så ahead-of-it's-time, fordi den får nyere sci-fi filmer til å se gammeldags ut.

Lenke til kommentar

Hehe, den liker jeg også ganske godt. Plukka den opp i en eller annen billigkurv for mange herrens år siden (rundt fem år, faktisk) da jeg ville vite mer om drapet på JFK. Den blander fakta med fiksjon på en veldig god måte, og den er faktisk hele veien underholdende - om man liker andre filmer enn de som kun tilbyr skyt-skyt sex-sex. :)

Lenke til kommentar
JFK. 3 timer har aldri gått raskere. Satt ut jeg, for en film.

6626409[/snapback]

 

Denne er bra ja, husker jeg var veldig tvilende første gang jeg så den, men all tvil ble vasket bort når den var ferdig :D Skulle vel sett den igjen snart kanskje.

Lenke til kommentar
Finnes mange fine utgaver av V For Vendetta. Selv gikk jeg for HMVs Exclusive. Den er ikke i tin, men det er ikke så viktig for meg. Jeg valgte den på grunn av tegneserieheftet som er ganske kult og spennende å ha med.

6628502[/snapback]

Den koreanske Steelbook-utgaven LarsP (og jeg) har kom også i et mer begrenset opplag med tegneserieheftet.

Den eksklusive (og utsolgte) Best Buy USA L.E.'en med maske og lobbycards:

post-24892-1154960886_thumb.jpg

er den som generelt står høyest i kurs hos samlerne, med den koreanske som nest mest attraktiv, av de utgavene som er ute så langt.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...