Gå til innhold

Filmprat - vårt lille tilholdssted.


LarsP

Anbefalte innlegg

Så Fight Club i går. Har sett den før en gang, men det var på nachspiel, og når man er full på nachspiel fungerer det ikke godt å se slike filmer.

 

Anyways, har noen få spørsmål angående den filmen...

[OBS OBS! IKKE LES DETTE OM DU IKKE HAR SETT FILMEN!]

 

Hva skjedde egentlig på slutten? Hvem var det som tok overhånd? Var det han selv eller "vennen" hans?

 

Har noen andre spørsmål også som jeg filosoferer litt på, vet ikke om noen har svarene:

Hva vil skje etterpå? Alle bygningene blir jo sprengt, så noen må da få skylden?

Om det er "vennen" som tar overhånd, vil han da fortsette å gjøre slikt?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Noen som har sett Danny the dog? Så DVD reklamen på tv her om dagen og fikk lyst å kjøpe den..

5276858[/snapback]

Danny the Dog (eller Unleashed, som er den i mine ører dårligere tittelen for en del markeder) er for meg den beste filmen Jet Li har gjort i Vesten, og vel verdt å få meg seg.

Lenke til kommentar
En original og veldig spennende idé om en mann, oppdratt som en hund ble til en av de beste filmene jeg har sett i år. Og stol på meg; jeg ble like overrasket. Den andre filmen til Leterrier, og for et steg mannen har tatt fra Transporter, en "average" actionfilm uten det store.

Etter 2 minutter får man inntrykk av dette blir en voldsorgie uten substans, og så feil kan man ta. Filmen utvikler seg til en søt, hjerteskjærende affære, med sterke rollefigurer og fantastiske tolkninger (Jet Li sin beste rolle, og den første jeg har sett hvor man virkelig kan kalle det han gjør for skuespill (noe jeg aldri vil si om Stallone eller Seagal)). Freeman og Hoskins er vidunderlig som hver sin side av spekteret, der Freeman tilgir, aksepterer og elsker mens Hoskins er kynisk, undertrykkende og hatende. Man vil elske Sam for sin godhet og man vil hate Hoskins for sin ondskap, for så overbevisende er de.

Regi og cinematografi er av kvalitet, men det som virkelig fanget meg var hvordan Woo-ping Yuen (mesteren bak noen av de herligste kampscenene i filmer som Kill Bill og Crouching Tiger) klarte å gå vekk ifra den tradisjonelle kampsporten og lage en måte å kjempe der elementer som hurtighet, rå kraft og viljestyrke gjør opp for at han mangler strukturen man får av kampsportsundervisning. Dette gjør stilen unik; han biter, klorer og "headbutter", alt som må til for å få motstanderen i bakken.

En positiv overraskelse og 100 minutter med herlig underholdning.

5/6

 

Anmeldelse jeg skrev for en stund siden til mini-anm.-tråden. Meget underholdende.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...