Gå til innhold

Mozilla eller Mozilla Firefox?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Mozilla (Application Suite, also known as SeaMonkey) is a complete suite of web related applications, such as a browser, a mail/news client, a chat client and much more. Firefox is just a browser, which makes it a better choice if you already have a mail client for example. Also, since Firefox is smaller than the whole Mozilla suite, it's faster and easier to use.

 

Note, though, that Firefox is not just the standalone Mozilla browser. The user interface in Firefox differs from Mozilla in many ways. For example, Firefox has customizable toolbars.

 

:thumbup:

Lenke til kommentar

Tror Firefox inneholder mer godsaker (kodemessig) enn Mozilla 1.7. Jeg har i hvert fall hørt at Firefox får de seneste finessene fra 1.8 alpha (som vist er ulik 1.7?). Er ikke helt oppdatert, men Firefox er et bedre valg dersom du skal ha en Lean, Mean, Browsing machine :p

 

Som alltid anbefaler jeg Opera fremfor Mozilla! :)

Lenke til kommentar

Jeg er super happy med Firefox og Thunderbird. Jeg har også en lisens på Opera, men det synes jeg ikke er like vellykket så Opera har jeg gått mer eller mindre fra. Jeg har ennå ikke hatt et eneste problem med Firefox, og særlig ikke på hw.no så at du har møtt på problemer her synes jeg er rart.

 

Jeg har forresten ikke fått Firefox til å funke med Skandiabanken, men det er også det eneste. Ikke at jeg har prøvd noe særlig heller da men...

Lenke til kommentar

Jeg bruker mest firefox på linux og alt fungerer glimrende uten noe ekstra konfigurasjon. Det er opplevelsen når jeg bruker den i windows også.

 

Skandiabanken.no virker fint i firefox for meg, men ikke i opera (litt halveis på noen versjoner og ikke i det hele tatt i andre). Har opera lisens, men nå har jeg gått over til firefox.

 

Maxthon er jo egentlig IE med litt pynt - så hvis det er sikkerhetshullene du vil utenom så er vel ikke det et alternativ, men ellers virker det jo greit.

Lenke til kommentar

kanskje jeg skal se litt på Mozilla Firefox på laptoppen. har forresten prøvd den et par ganger, men jeg er litt redd for Nedlastingshastigheten til Firefox. tror ikke den blir like høy som den er i Opera. tar å laster ned firefox senere i dag.

Lenke til kommentar
kanskje jeg skal se litt på Mozilla Firefox på laptoppen. har forresten prøvd den et par ganger, men jeg er litt redd for Nedlastingshastigheten til Firefox. tror ikke den blir like høy som den er i Opera. tar å laster ned firefox senere i dag.

Om månen er på linje med jupiter får du perfekt nedlastingshastighet.

Men akkurat nå er månen på linje med venus, så du må nok vente noen uker.

Endret av Neophus
Lenke til kommentar
Skandiabanken.no virker fint i firefox for meg, men ikke i opera (litt halveis på noen versjoner og ikke i det hele tatt i andre).  Har opera lisens, men nå har jeg gått over til firefox.

Hva måtte du gjøre for å få Firefox til å funke med Skandiabanken? Er det også mulig å endre User-Agent i Firefox?

 

EDIT: Har en Opera lisens jeg også, men Opera har jeg gått helt bort ifra.

Endret av oblivian
Lenke til kommentar

Ang. Firefox:

 

Hvem andre sliter med at det blinker så bare f---n oppe i venstre hjørnet ved lasting av hw.no (mpx reklamen over listen av nye forum innlegg)....

 

EDIT: Damn... liker FF egentlig, men blir svimmel når jeg laster HW,s sider...

 

..... har kjørt med clean ext. ... hjalp ikke.

 

EDIT2: Er ikke så værst ved lasting, men ved "refresh" tar det HELT av!

 

EDIT3: FF 0.9.2

 

EDIT4: Fy fasan til mye bugs.... kutter nok FF, ja .....

Endret av JEG76
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...