Gå til innhold

Waterchill, bytte gjenger?


drseafood

Anbefalte innlegg

Har et MIST-sett fra før som jeg har bruk, men nå har jeg oppgradert til amd 64 og har da kjøpt meg en ny cpu-blokk, Waterchill Antarctica. Det jeg vil gjøre er å bytte de hurtigkoblingene som er på blokken over til slike nippler som MIST-settet kjører for å kunne bruke de samme slangene. Og ikke minst for at jeg stoler 3% på de hurtigkoblingene. :nei: Noen som har vert borte i det? Er vel bare til å fjerne de koblingene som er der nå og evt. gjenge opp hullene.. :hmm:

 

Vil dette systemet kunne kjøle ned min pc? Det er en AMD 64+ 3200, og jeg vil også sette på en kjøler på X800Pro kortet mitt når det finnes noen standard blokker til det også.. Vil det bli et problem med radiatoren på dette systemet for de to tingene da?

 

Daniel

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Sendte en mail til Aztec for en stund siden. Dette gjaldt og bytte nipler på antarctica. Svaret jeg fikk var at disse niplene er skutt fast nede i plexien, så de er ikke mulige å bytte ut med vanlige nipler uten mye arbeid. Den letteste løsningen er nok å lage en helt ny topp av plexi (bare bruke dem gamle som mal) og sette skikkelige nipler i den.

Lenke til kommentar

Ok, takker for hjelpen.. Har vurdert å kjøpe ny cpu-blokk også for å gjøre jobben så lett som mulig, noen som har erfaringer med den nye Zalman blokken til sokkel 754? Den som egentlig kan brukes til alt? Leser på teste på nettet at noen synes denne er genial og noen sier den er en standard kjøling, ikke noe mere..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...