Gå til innhold

1 sekunds lagg i CS


Narue

Anbefalte innlegg

Litt usikker på hvor jeg bør poste dette, siden jeg ikke vet hva det er. Men poster her.

 

Jeg kjøpte i januar en ny pc fra www.komplett.no, med følgende hardware:

 

MSI 865G NEO2-LS Hovedkort S475/800mhz I865G

Intel Pentium 4 2.8 ghz

TwinMOS PC3200 DDR-DIMM 512MB Dual Pack

Western Digital Caviar 120GB IDE 7200RPM

Sapphire Radeon 9800SE Atlantis 128MB DDR AGP

 

Jeg kjøpte pc'n med formålet å kunne spille CS med beste oppnåelige fps og bra

ytelse ellers når det gjaldt spillet(med andre ord NO LAG). I begynnelsen virket alt

som det skulle. Jeg husker ikke helt når, eller om jeg gjorde noe som fikk den til å lagge. Men dette er da den beste beskrivelsen jeg kan gi av laggen:

 

Merker ingenting i windows eller andre programmer. Så langt er det kun i Counter Strike jeg har merket at det lagger. -ALT- henger seg i ca. 1 sekund før det fortsetter videre der laggen startet(andre spillere kan altså se at jeg stopper opp/henger). Det som gjør det hele litt vanskelig er at det lagger ikke når jeg setter opp en server hvor kun jeg er inne. Med en gang flere joiner, forekommer laggen. Eller om jeg spiller online eller på andres servere.

 

Så over til hva jeg har gjort for å motvirke laggen:

Jeg har prøvd å skifte OS fra XP pro til Windows 2000 uten noen bedring. Jeg har formatert pc'n -helt- og delt opp i nye partisjoner og installert en annen versjon av XP pro uten noen bedring. Jeg har skiftet nettverkskort uten noen bedring. Har skiftet skjermkort drivere. Har skiftet RAM porter. Har prøvd å bytte IDE kablene.

Og selvsagt da endret og satt tilbake alle mulige instillinger både i CS, Windows og hardware programmene. At jeg har reinstallert Steam er en selvfølge -_-

 

*EDIT*

Prøvde i dag og clocke ned skjermkortet, uten suksess.

 

Komplett har en support telefon man kan ringe, som jeg har ringt alt for mange ganger. Det beste de har kommet opp med var å skifte nettverkskort, men som ikke fungerte. Siste gangen ringte visste ikke support fyren om noe mer å prøve enn det jeg hadde prøvd allerede og sendte saken videre til "teknisk"(som jeg selvfølgelig ikke har hørt noe fra).

 

Jeg begynner å bli rimelig lei av det hele, og spesielt det at jeg har betalt over 10 000 kroner for å få en data som jeg kan spille CS på og ender opp med dette. Vanskelig å peke ut en syndebukk for dette i tillegg, så jeg sitter vel med et ganske stort problem om jeg ikke klarer fikse det selv :|

 

Håper noen her kan hjelpe meg med problemet som jeg har slitt med å fikse i et halvår, uten noe resultat.

 

mvh

Narue

Endret av Narue
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tror ikke det er dataen det er noe galt med, med tanke på at man kan få en pc som er overkill til cs for halvparten av det du har betalt.

 

Spiller du på internett? hva har du i ping?

 

Prøv nyeste driver til skjermkortet, og skur av det derre trueform og det derre (ikke aa og af).

Lenke til kommentar

Her er en liten tips.

 

"Raskere intenett XP

 

Dette tipset gjelder for bredbåndsoppkoblinger og oppringte forbindelser. Ved å justere en verdi i registry vil du kunne få mer båndbredde tilgjengelig for surfing og nedlasting mot Internett.

 

Gjør følgende: 1. Logg inn som brukeren Administrator. Ikke bruk en konto som har administrative rettigheter. For å logge inn som Administrator: - Logg ut av maskinen. - I velkomstbildet tryk Ctrl+Alt+Del to ganger og angi Administrator som brukernavn 2. Klikk Start, Run/Kjør... og skriv: gpedit.msc 3. Utvid Computer Configuration, Administrative Templates, Network og klikk på QoS Packet Scheduler

 

4. Dobbeltklikk på Limit reservable bandwith 5. Klikk på valget Enabled og i feltet Bandwidth limit% angir du 0 og klikker OK.

 

Kontroller under Network Connections at QoS Packet Scheduler er slått på (dette er standard).

 

Omstart av maskinen skal ikke være nødvendig.

 

Denne funksjonen hvor Windows XP reserverer 20% av båndbredden til seg selv er pr. design. En vanlig klientmaskin i et nettverk skal normalt sett gjøre langt mere enn å surfe mot Internett. Det kan derfor være fornuftig å ikke benytte dette tipset på en nettverksklient i et bedriftsnettverk. "

 

Funker det ikke, kanskje re- installere hele HD

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...