Gå til innhold

Spørsmål ang. Lian-Li PC6070B


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Mattene inni er kanskje 3-4 mm tykke og har derfor kun begrenset effekt på f.eks. viftestøy. Antar de er ganske effektive mot vibrasjoner/resonans i kabinettet.

 

Jeg ville kun regnet kabinettet som en del av en støysvak PC. Du bør legge vekt på at alle komponentene skal være støysvake ... det skal bare en hvinende harddisk til ... så er dempematter eller ikke plutselig en uinteressant diskusjon!

 

Har bygd/testet en maskin med dette kabinettet, en MIST 350W PSU (anbefales!), P4 3.0, 5900XT og to harddisker, 1 stk 80mm kabinettvifte + CPU viften ble skrudd ned til det bortimot uhørbare, CPU var overklokket 10%. Etter ca 2 timers testing med 3DMark, Prime etc. var ikke temperaturen i kabinettet uvanlig høy! Tror dette først og fremst skyldes størrelsen på kabinettet og at luftsirkulasjonen derfor går noenlunde fritt.

 

Anbefaler som nevnt MIST (moddet Fortron Source) 350W PSU, men ville antakelig gått for noe kraftigere for å ivareta fremtidige behov (nye grafikkort, mange harddisker o.l.). Jeg /tror/ også at et 400W power vil være mer stillegående enn et 350W ved samme belastning...

 

timtowtdi

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...