Gå til innhold

Noen Spørsmål angående OrangeSPV (Qtek 7070)


Anbefalte innlegg

Heisann...

Har akuratt anskaffet meg en Orange SPV Smartphone 2002 (nesten identisk som Qtek 7070) og da har jeg noen spørsmål angående denne tlf. for jeg fikk ikke med manualen når jeg kjøpte denne!

 

- Noen som vet hvor jeg kan skaffe GPRS og MMS oppsett manuellt eller automatisk?? :ermm:

 

- Når jeg går inn på menyen på den og la vær å trykke på noen taster, så går den ut automatisk ut av menyen på ca; 5 - 10 sekunder.. Hvordan deaktiverer man dette? :dontgetit:

 

- Skal det ligge en mappe inn på mobilen som heter feks; "My Documents" eller noe liknende, for jeg finner ikke bildene som ligger på mobilen, finner den kun der man bytter wallpaper, men der er det ikke forhondsvisning, hvor finner jeg denne mappen eller oppretter den.

 

- Er det en mappe jeg kan gå inn på får å se hva som ligger på memory kortet som er satt inn i siden på mobilen, hva heter denne mappen, og hvor finner jeg den? :innocent:

 

Håper det er noen som kan hjelpe meg med disse spørsmålene så hadde det vært kjempe fint :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hadde en Orange SPV for noen måneder tilbake og burde kunne svare på noen av disse spørsmålene.

 

Når det gjelder GPRS og MMS, og slike innstillinger, avhenger dette av hvem din operatør er. Jeg har Netcom så jeg gikk inn på netcom sine sider, for å få disse innstillingene tilsendt. Har du Telenor anbefaler jeg deg å gå til denne siden:

 

www.windowsmobile.no

 

Det skal ligge et oppsett som du manuelt kan legge inn der.

 

 

Når det gjelder hvor bildene legges og for å kunne se hva som ligger på minnekortet, bør du innstallere et program som lar deg browse gjennom alle drives og kataloger. Se linken ovenfor for hvor du kan finne dette programmet.

 

 

Generelt vil jeg anbefale deg å bruke det forumet over for henvendelser tilknyttet din tlf, siden brukerne der er Windows SmartPhone brukere alle sammen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...