Gå til innhold

Verste film du har sett?


Dorian Gray

Anbefalte innlegg

Planet of the Apes

:yes: JA!! Dritt film!

Snakker du om originalen eller remaken? Selv synes jeg ikke at remaken var så ille, men slutten likte jeg ikke, bortsett fra det så var filmen helt ok. Snakker du om originalen så må du forklare hvorfor, Planet of the apes fra 1968 er bra. :yes:

 

:edit: Det verste jeg vet er når tenåringer kritiserer gode gamle filmer, argumenter som "fy faen det er sort/hvit, faen ble det av fargene da?, Herregud så ræva effekter, man kan jo se at det ikke er ekte, hvor er cgi'en da?" ol. Man kan ikke forvente seg at de hadde så bra utstyr på den tiden, men en film kan være bra uansett. :thumbup:

Endret av Scrim
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Må nesten støtte norsk film her og nevne 'Dis' med Aune Sand og Siv Stubbsveen. Var faktisk og så den på premieren på kino. Vi lo oss ihjel selvfølgelig, men helt seriøst: denne filmen er patetisk dårlig. Har faktisk en signert (av både Aune og Siv!) Dis filmplakat liggende et sted. Noen som samler? :!:

 

Noen som vet om de selger denne filmen noe sted? Ville vært litt moro å se den igjen....

Lenke til kommentar
"but I'm a cheerleder"

ekkel :ohmy: og kjedelig film :dontgetit: ....handler om lesber og homofile :ermm:

"Ja, huffameien, homser og lesber er ekle ass". Jeg har ikke sett But i'm a cheerleader enda, men å kalle filmen ekkel fordi den handler om homofile/lesbiske er idiotisk. Da anbefaler jeg at du ser lost and delirious, som handler om, ja lesbiske.

 

Jeg gir Lost and delirious 9/10, en fantastisk film, musikken er heller ikke å forakte. *sette på Ani Difranco - You had time*

 

Homofober kan dra et visst sted. :yes:

Lenke til kommentar
En kompis av meg kjøpte "Godzillas Todespranke". :wee: Han kjøpte den p.g.a at hver gang vi er i utlandet kjøper vi med oss en ting, og at vi elsker sitte å le av elendige B-filmer.Den er så utrolig sinnsykt dårlig, har aldri sett en så dårlig film før. Helt utrolig... Men pokker så jeg ledde, haha..

 

Storyen er så utrolig elendig, alt fra en gutt som står på veikanten med en dings som gjør at folk begynner å klø. Til usammenhengende samtaler, og tydelige rør som stikker ut av munnen på godzilla der det selvfølgelig kommer flamme ut. :laugh:

 

HAHA! kom nettop på noe, godzilla løpte rundt i byen og knuste bygninger. Så fikk man se på bakkenivå hos hysteriske folk, det var pokker med isopor og papir baller som datt ned, så utrolig dårlig. :laugh::laugh:

 

Bak på coveret:

Der frischverheiratete Pilot Twang und wird aus den Flitterwochen heraus von seinem Schwiegervater Dr.Jo zu einer Weltraummission beordert. Er soll einen nuklearen Test an der Chinesischen Grenze beobachten. Nach dem abwurf der Atombombe kommt es zu einem ungewöhlichen Beben, da(ss- dobbel s) sich auf Korea zubewegt. Dr.Jo hat als Einziger eine Vermutung: ein gigantisches Sagenwesen namens Yongary soll der Auslöser der Beben sein.

 

Så bruker vi tysk skills til å forstå:

Noe med den lånte/innleide piloten Twang skal i sin ehm.. bryllupsreise være hos sin svigerfar Dr. Jo til et beordret oppdrag. bla bla bla.. atom testing ved den kinesiske grensen.. bla bla.. I prøvingen skjer det noe i Korea. bla bla, en gigantisk legende ved navn Yongary utløser jordskjelv.

 

okey da jeg skjekka opp 1 ord og 1 setning etter litt sammenheng. :p

Iallefall, dritt film. :thumbup: Terningkast 1..

Usikker på når den er laget, men står 2001 ASTRO Records & Filmworks.. hvis denne filmen er laget i 2001 så ler jeg. :laugh:

Hehe...måtte le bare av å lese innlegget ditt. Hørtes SYKT dårlig ut..

 

:D

Lenke til kommentar
I sansenes rike :sick:

Er ikke det en mykpornofilm? :!:

Kan ikke akkurat anbefales uansett.. Så den på filmklubben for en god stund siden. huff, fæl. Hva enn du gjør, hold deg unna den filmen..

Omtrent like mye søppel som "Baise Moi".

Lenke til kommentar
Sansenes rike er jo litt kul, da. Kul nok til at NRK kjøper den opp. Baise Moi har jeg dog ikke dradd meg til å se, men har skjønt det slik at det er ca. det samme oppstyret.

For guds skyld; ikke se "Baise Moi". Herregud, for en forferdelig film. Eneste lang voldtekts/volds-film.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...