Gå til innhold

Netshop spanderer nytt blad!


Anbefalte innlegg

La meg først si at DigitalWorld utifra første nummer ser ut til å bli veldig bra.. om de følger opp med like godt stoff i kommende nummer.

 

Det som dog overrasker meg er at NetShop her har videreformidlet kundeadresser selv om de påpeker på sine websider at de ikke kommer til å gjøre dette. Selv om de ev. har fått en bekreftelse fra IDG om at de ikke skal bruke disse, så trenger ikke den være så mye verdt.. siden de selv har brutt det samme.

 

Bør også her påpekes at initiativet til dette stundet kommer fra IDG og ikke NetShop slik jeg har forstått det.

Hei Jarle fra PS-data ! Først; syns det er realt om man sier at man kommer fra en konkurrent om man skal legge inn innlegg som dette, blir mer fair liksom, spesielt når innlegget ditt trekker vår integritet i tvil på denne måten.

Så til saken; vi var veldig i tvil om vi skulle gjøre dette, da man aldri er helt sikker på om kundene vil like det. Derfor ringte vi ett lite utvalg kunder (50 stk.) og spurte hva de syns om det. Siden samtlige sa ja, og vi mener dette er ett godt tilbud til kundene, valgte vi å gjøre dette. Vi har også lagt med ett lite notat om dette i bladet, slik at de som ønsker det kan slette abonnementet. Foreløpig har vi kun fått positive kommentarer fra kundene våre, og jeg håper og tror det vil gjelde de aller-aller fleste av kundene, da dette jo er gratis og helt uten forpliktelser.

 

Mvh Netshop

Hah, hvordan fant du ut at det var han? Jeg har kjøpt 2 harddisker men mottok ikke noe blad :( Kanskje dere kan legge ut en web-versjon? Vil gjerne lese hva som står i bladet!

Det har da vært kjent lenge ,han har vært reg i ca 2 år nå .

Greit nok, han kunne reg seg på nytt under psdata ,men så er det vel ikke lov å ha to nick heller , for meg er ikke dette noe problem da jeg visste hvem det var og vet at han ikke holder på med tull og tøys . Jeg har iallefall oppfatet Jarle B som en meget seriøs person , så til den andre delen , jeg ser forsåvidt ikke noe problem med det bladet men man har samtidig ikke noen garanti for hva IDG kan finne på .

Uansett er Psdata og Netshop to meget seriøse aktører her så jeg velger å stole på at de vet hva de gjør .

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Hah, hvordan fant du ut at det var han?

Enkelt når personen tidligere har signert innlegg med navnet sitt.

 

rwx bør som andre som uttaler seg på vegne av firmaet sitt, gjøre oss oppmerksom på det i profilen og signaturen. Slik at det aldri kommer i tvil hvilke motiv/baktanker han har. Spesielt når han trekker troverdigheten til netshop i tvil.

 

Mener selv at det eneste riktige av rwx i dette tilfellet var å signere nevnte innlegg med navn og firma.

 

(Edit: Trykkleif,++)

Endret av kjhanken
Lenke til kommentar

Vi skal ta kontakt med Jarle, så vi skal se nærmere på den saken. La det ligge for nå. NetSop gjorde en glimrende jobb ved å avsløre fyren og refsa han bra nok.

 

Som sagt, jeg likte gaven. Hadde jeg vært en av de femti de ringte hadde jeg takket ja jeg også.

 

NB: Eneste grunnent il at jeg godtar denne videreselgingen av kontaktinfoen min er selvsagt pga at tilbudet er fullstendig gratis og det er et skikkelig tilbud. MEN, jeg kan love dere - hvis jeg begynner å motta reklame som følge av dette, da kommer dere til å høre fra meg i en helt annen tone :green:

 

Eksempler på ting jeg IKKE vil ha i posten fremover:

"Hei. Du har nå abbonert på oss en stund. Derfor fortsetter vi med dette og hvis du ikke sender tilbake bladene våre etter 2 minutter vil du bli faktuert for dem allikevel" eller:

månedlig melding: "Sikker på at du ikke har lyst til å fortsette medlemsskapet" eller:

"Buy Viagra now! It works! Great penis! Horay for us!"

 

Get it? :p

Endret av Blib
Lenke til kommentar

Min personlige menng er jo, det er snikreklame. En kan ikke forvente at alle brukerene her på forumet har lest ALLE postene og dermed fått med seg hvem rwx er. Når han så reklamerer for PS-Data i en tråd er det veldig uheldig.

 

Men vennligst prøv å begrense diskusjonen av dette her. N skal vi kose på NetShop, okay? Hva følgende av dette blir er uansett opp til forumstyret å bestemme :thumbup:

Lenke til kommentar
I dag fikk jeg et nytt blad i postkassa, "Digital World".

 

Det omhandler data, video, lyd, foto og kommunikasjon.

Det var adressert til meg, selv om jeg aldri har bestilt noe slikt.

 

Halvveis gjennom bladet finner jeg en lapp:

"bla bla bla... Netshop gir deg dette bladet gratis ut 2004 ...bla bla bla".

 

Er ikke dette rett og slett fantastisk så vet ikke jeg.

 

Kvaliteten på bladet ser bra ut, men jeg har ikke lest det skikkelig enda, så vi får se :)

 

Netshop atter en gang :thumbup:

Hei.

 

Jeg fikk også dette bladet i postkassen.

Har blant annet abo. på PC World fra før av og har mistanke om det er derfra adressen min er kommet.

 

Bladet er veldig bra.

Jeg kommer nok til å tegne abo. for 395 kroner året. (6 utgaver)

 

/Kjetil :green:

Lenke til kommentar

Jeg tror ikke dette er noe Netshop står bak, jeg fikk bladet i posten i går og jeg har aldri handlet hos Netshop, bortsett fra Netshop i Drammen som ble nedlagt for 6-7 år siden. Sansynligvis er dette et PR-stunt fra IDG som er utgiver av bladet.

Lenke til kommentar
Bladet kommer til flere enn de som har handlet hos NetShop da. Bla alle PC-World-folka eller noe. Hadde du lest hele tråden hadde du fått det med deg ;)

Akkurat det tyder jo på at det ikke er bare noe Netshop spanderer, utrolig hvor mye goodwill som kan kjøpes for en sjokolade. :-)

Lenke til kommentar
Kan noen fra Netshop si hvor mye de brukte på dette reklame stuntet? Det kan være greit å vite hvor mye vi er verdt som kunde. Og dette er jo litt bemerkelsesmessig at dette reklamestuntet beggynte fra og med første nummer av bladet.

Heisan ! Akkurat dette spørsmålet vil vi dessverre ikke svare på, du får ikke vite hva vi betaler for ett Sapphire X800Pro skjermkort eller en annen vare heller om du spør om det. Noen hemmeligheter må vi ha ;)

Men jeg kan bekrefte at det primært er IDG som betaler dette, som markedsføring av sitt nye blad. Vi syns jo dette er en win-win situasjon for samtlige involverte her, både vi som får gitt en liten goodies til våre kunder, IDG som får markedsført bladet og kunden som får ett flott magasin som koster penger i butikken helt vederlagsfritt.

 

Mvh Netshop, med ønske om en god helg til dere !

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...