Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Kur mot kviser?


Potetdamen

Anbefalte innlegg

@Softshake,

Normalt, iallefall med tetra, er å begynne høyt for å få en pangstart og heller går ned. Men roa er jo en god del sterkere, så høre på anbefalningene til legen er nokk ikke dumt.. Det er vel også for å unngå de værste bivirkningene vis du får.

 

@Tozva,

Utover arr behandles med sterioder direkte inn i klumpen, innover/groper brukes laser på. Og det høres ikke ut som at en roa kur er det rette for deg. Ta en pause fra tetra og se om det holder seg, gjør det det. Så burde du være fornøyd (hvis d bare er snakk om småkviser..) Blir det værre igjen, ber du om å få roa.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg trodde Basiron skulle vaskes av etter 10-15 min jeg? Funker nå det å. Ihvertfall for meg da. Huden må nå også bli irritert hvis du har den på hele natta?

 

Over på noe annet:

Har lenge slitt med uren hud rundt munnen. Nå har jeg etterhvert begynt å klare å hanskes med det. HVOR kvisene popper opp i ansiktet sier mye årsakene. I mitt tilfelle kan det vitne om ustabile hormonnivåer. Vanlig ungdomsproblem med andre ord. Nå er jeg nå faktisk 20 år, så det kan hende det er derfor kvisene starter å forsvinne, men oppdager likevel fortsatt nye ting som gjør utslag. Og da har jeg funnet ut at nøtter har en påvirkning.

 

Holder meg bare til mat med lav GI, av erfaring, men når jeg starter å gomle nøtter, da tar det ikke mange dager før huden starter å bli betent. Mandler er den verste har jeg funnet ut, mens peanøtter og cashew kommer på delt andre. Pecan-, para- og pistasje-nøtter derimot, virker mer ufarlige.

 

Har nå et ganske stramt kosthold som jeg følger, og derfor veldig sjelden uren hud. Unngår laktose så langt det lar seg gjøre. Holdt meg unna i over et år, så vet ikke hvordan det virker inn idag, men har dårlige erfaringer med det.

 

Bruker Biotherm sin face exfoliator og en facemask fra Body Shop, et par ganger i uken.

Lar også ansiktet få litt sol, når det lar seg gjøre.

 

Noen med liknende erfaringer?

Lenke til kommentar
Gjest Arne17

Har brukt en benzoyl peroxide gel som jeg kjøpt på finn i 2 uker. den virker jævlig bra. har hatt noen sykt store kviser som jeg har smurt kremen på.. dagen etter er de mye mindre og helt borte etter 2-3 dager. beste jeg har testtét til nå.. den er vell og merke dobbel så sterk som basiron som du får kjøpt på apoteket.

Lenke til kommentar

jeg går på roaccutan kur , som nevnt tidligere. nå etter 170 tabletter , så så jeg faktisk forskjell i ansiktet når jeg netopp så meg i speilet.

brystet har blitt ganske bra, det går faktisk ann å telle de på rygg og bryst, og er faen meg ikke langt i fra ansiktet heller.

jeg er ikke fornøyd, og er jo bare halveis, hadde jeg vært ferdig med kuren , hadde jeg vært fornøyd med de få kvisene jeg har på bryst og rygg, men ansiktet er ikke bra nok enda. men jeg smilte bredt skal jeg si dere!

gleder meg til 3 nye tabletter til frokost :)

bivirkningene har forsvunnet btw

Endret av dan882
Lenke til kommentar
Gjest Guest_gjest_*
bivirkningene har forsvunnet btw

Hei, hvilke bivirkninger hadde du? Jeg er omtrent rundt 170 tabletter selv nå, men har slitt masse med neseblod og det har fortsatt ikke gitt seg skikkelig, dog blitt mye mindre enn det var en periode.

Lenke til kommentar
Noen som har oppled/opplever rødhet i huden i forbindelse med roaccutan?

 

 

er litt rød i ansiktet hele tiden , spesielt hvis jeg får sol på meg i ansiktet.

 

bivirkninger, tørre lepper delux, masse nesblod, en sjelden gang nå, tørr hud, rosa i trynet , fort solbrent.

kommer ikke på mer i farten

Lenke til kommentar
Noen som har oppled/opplever rødhet i huden i forbindelse med roaccutan?

 

 

er litt rød i ansiktet hele tiden , spesielt hvis jeg får sol på meg i ansiktet.

 

bivirkninger, tørre lepper delux, masse nesblod, en sjelden gang nå, tørr hud, rosa i trynet , fort solbrent.

kommer ikke på mer i farten

 

okok, har igjen 125 piller av 500, og opplever bare litt tør hud og tørre lepper. Det som likevell er irriterende er at jeg er litt rød i ansiktet, og at den minste ting gjør at jeg blir rødere, type gå opp trapper osv. Rødmer også er del, noe jeg aldri gjorde før. Dette bekymrer meg litt, så skal få bestilt en ny hudlegetime, men forhåpentligvis så går alt bort etter endt kur.

 

Har lest litt om folk som har sliti med rødming flere år etter endt kur, men regner med det er slik at de som blir kvitt kviser og bivirkningene glemmer problemet, og dermed ikke skriver på nettet. De som derimot sliter i ettertid blir opptatt av å formidle hvor "fælt" roaccutan er til alle sammen.

Endret av jj_89
Lenke til kommentar
Er du lyshudet og vanskelig for å bli brun?

 

Nei, 15min i solarium gir meg god farge. tar seff ikke solarium nå da, men har veldig bra hud når det kommer til å bli brun, og lite solbrent. Bestilte i dag hudlegetime til fredagen så krysser fingrene

Endret av jj_89
Lenke til kommentar

da har jeg vært så uheldig og rotet vekk resepten på roaccutan halveis i kuren. har 2 pakker igjen å kjøpe. bare til å snakke med legen og få ny? har også rotet vekk kvitteringene som var med.

har skilte foreldre, så har bare sett hos min mor, men så kjapt etter det hos min far hin dagen. er ikke 100% sikker på å finne det der, så hva gjør jeg?

får jeg ingenting tilbake , men får ny resept?

Lenke til kommentar

den ligger her, et eller annet sted. men har letet i 2 dager hos mamma. skal ikke til min far før 4 dager.

har ikke tatt tabletter på 2 dager :S

bare hvis jeg ikke finner den hos pappa imorgen tenkte jeg.

skjønner at jeg sikkert får en "herregud, dette burde du ha hatt kontroll på". er ikke noe annet å gjøre en å gi deg ny".

er 3.-4 dager for stor pause?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...