Gå til innhold

Anarchy Online spm


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Til hidden: Beklager å måtte skuffe deg, men den 3. token bonus ligger på 100 tokens. Nummer 4 er på 250 tokens og nummer 5 på 1000tokens...

 

Vil du ha noe særlig mer enn 100 tokens så må du nesten tokenfarme dvs at du på lvl 9-10 bare tar missions og tar en /terminate og dreper deg selv når du nærmer deg Xp-grensen før du lvl'er. Du må altså holde deg på lvl 9 helt til du har så mange som du vil ha.

 

(Jeg kjenner en som brukte 2måneder på lvl 8 for å få 1000tokens..)

 

Jeg håper ikke at spillet utvikler seg slik at bare de sterkeste overlever og at man blir nødt til å farme. Det er det AO må fikse en del på

 

Det er forresten maange sider om anarchy-online og yrkene der og guider også videre. Se på http://www.anarchy-online.com og på "fan-sites" eller.no sånt no.

 

Ingen av dem er ordentelig gode, og vil du bli god så må du tenke en god del annerledes og være stinn av gryn.

 

BTW: Bonusen på 1000tokens er stooor

Lenke til kommentar

***** dyrt, da nei da holder jeg meg til de som er gratis og dem er det jo endel av. Og RPG online har egentlig ikke fenget meg så mye alikevel har prøvd Ultima Online hadde ingen ting med den "skikkelige" Ultima å gjøre så jeg quited etter 10 minuter boring syntes jeg det var!

Lenke til kommentar

Hmm, kanskje jeg husker feil med tokensene. 120 høres i alle fall ut som et nummer jeg husker.

Var vel det da.

 

Husker at jeg trodde at det var en proffesion-upgrade-sak (husker ikke hva det heter) på lvl 30, men så er det visst på lvl 15-50-100(++) :sad:

 

Jeg har ikke spillt AO på 2måneder, men lykke til til deg, håper spillet skjerper seg en del.

Det er _helt_ klart kulest på de laveste lvl'ene (kom aldri over lvl 120 eller.no selv, så jeg kan ikke være heelt sikker)

Lenke til kommentar

Jau, så og si alle PVP'erne er tweaket. Det er litt kjipt, men så var jo jeg supahtweaket selv da, så det brydde ikke jeg meg om, får nå ble det om å gjøre å tweake best og finne akuratt det som matcher allerbest av ip-spending. Hadde nok vært stoor forskjell i PVP selv om alle haddde 20mill å bruke.

 

Du må utnytte alt til det maks.

 

Det med patcher er jo også sant, jeg har sett gode forandringer siden 21.juni eller når det var. Men det er først nå at de stoore forandringene kommer i patchene. Synes spillet burde bli gitt ut sånn som det er nå. Det var ALTFOR tidlig i fjor sommer.

 

De får jobbe mere med PVP delen, og finne opp et lurt system som gjør alle yrkene like gode, men da forsvinner det de prøver å få til med at en skal være _best_ på et område sånn at han blir uvurdelig i en gruppe og teamwork and stuff.

 

Jeg kommer ikke tilbake til AO, eller noe annet MMORPG's på en stund, grunnen til jeg sluttet var fordi jeg spillte liksom 3-4 timer hver dag, og det tar mye tid.

 

 

Forresten kult at du tar deg av newbies. Det gjorde jeg også, og veldig mange andre. Jeg "skjemte" dem kanskje ut litt siden jeg hadde noen millioner og slengte løs med 50k her og der, med mange tips selvfølgelig. All armour ble også gitt bort.

Btw: Lenge leve clan :smile:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...