Gå til innhold

Backstage - pensjonert diskusjonstråd for musikk


Ueland

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Da var Inferno ferdig. Mye bra, men mye piss også.

 

Hele fredag satt jeg oppe på tribunen/balkongen på Rockefeller. Der var lyden veldig bra, og jeg så alt. tror jeg fikk en del bra bilder også(skal legge ut et par når jeg får muligheten)

 

Immortal var helt klart en veldig bra konsert, selv om de hadde en del unødvendige tekniske problemer. Kan også konstatere at Abbath er ei jævla ape :p

 

Største overaskelse var nok Blood Tsunami og Sigh. Jævli bra konserter. Hyggelige folk var det også.

 

Sto helt framerst på Blood Tsunami. Koldbrann og Anaal Nathrakh. Lyden på John Dee var veldig bra, og jeg sto stor sett oppi vokalisten på alle konsertene.

 

AN var like bra og brutalt som jeg hadde håpet. hjærnen min er fremdeles grøt. kan også nevnes at de hadde den beste lydprøven ever: nesten hele "When the dragon..."

 

 

Noe annet som var artig var å hilse på alle artistene. fikk hilset på Bård Faust, Pete Evil, Abbath, Olve, Gaahl, Hellhammer. De fleste var veldig hyggelig folk, men gaahl var bare skumlere en svartedauden

 

Nå gleder man seg til ny Immortal plate

Lenke til kommentar

 

Noe annet som var artig var å hilse på alle artistene.  fikk hilset på Bård Faust, Pete Evil, Abbath, Olve, Gaahl, Hellhammer.  De fleste var veldig hyggelig folk, men gaahl var bare skumlere en svartedauden

 

Nå gleder man seg til ny Immortal plate

8332370[/snapback]

 

Syns du? Syns det var litt tragikomisk at han gikk rundt "alene", med en 4-5 fjortisser på slep. Så han bortpå møllers med samme opplegg.

 

Men artig å se så mye "kjentfolk" rundtomkring ja. :)

 

btw, var du ikke der torsdagen? Suffocation var over all forventning. Fortsatt en smule stiv i nakken, etter litt for drøy banging.

Lenke til kommentar
Skulle likt å sett Suffocation ja, men hadde ingen å dra med, så måtte stå over :(

 

 

Har hørt litt Isis her og der, men ikke fått sjekka de grundig ut.. Noen som har noen formening om det beste albumet de har som er greit å starte med? :)

8336009[/snapback]

 

Oceanic og Panopticon regnes vel som de beste. Har selv ikke hørt Oceanic enda, men Panopticon er fantastisk!

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...