Gå til innhold

Backstage - pensjonert diskusjonstråd for musikk


Ueland

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Holy shit, sjekk ut The Processus, cun dette er vel bedre enn Anaal's siste? Necrotech baby.

7830831[/snapback]

 

nei nei nei, skivebom

 

Skal mye mer til enn bare kaskader av skarp støy for å bli mer ekstremt enn AN.

7832830[/snapback]

Hadde du hørt litt mer på det så hadde du ikke sagt det siste der. Er mye mer enn støy der om du lytter etter, hør på Destroy The Body.

Lenke til kommentar

Sant det, jeg starta med 80-talls heavy av typen Poison, nyere Alice Cooper, Iron Maiden, Metallica, Twisted Sister osv. Men så gikk jeg liksom lei, og ble frelst på Helloween sine Keeper of the Seven Keys-skiver. Det var jo myyye raskere.

 

Så hørte jeg jo hele tiden skryt om Kill'em All til metallica. Det skulle være en annen type metal enn Master of Puppets & Black album..joda. Tok ikke den helt med det samme, men samtidig kjøpte jeg en plate med Death (bandet, ja)-Symbolic. Den ble jeg totalt frelst på. Kjapp og deilig teknisk dødsmetall av ypperste kvalitet.

Så sveiva jeg innom Morbid Angel, og diverse anna 90-talls dødsmetall før jeg hørte Darkthrone sin Total Death, og Satyricon's Nemesis Divina (Mother North FFS!), Emperor, og skjønte at blackmetal var en bra ting. Cradle of Filth sin Dusk and her Embrace hadde også STORT inntrykk på meg. Fikk meg nesten til å grine første gang jeg hørte på den i musikksjappa.

 

Nå hører jeg på litt av alt. Avogtil streit 80-tallsmetal ala Maiden, Manowar etc, avogtil Ulver sin Bergtatt eller gamle Darkthrone-plater..eller keep of kalessin, noe gammel Hip Hop (ice cube, N.W.A, Westside Connection etc), Meat Loaf, 70-talls rock..bare ikke Topp20-musikk. Det hører vi på radio hele dagen på jobb uansett.

 

Er så mye kvalitetsmetal i alle genre, trist å begrense seg til bare en genre hele livet.

Endret av Bitex
Lenke til kommentar
Jeg liker ikke grind-core(?) f.eks. men black-metal går akkurat.

Vurderer å kjøpe Dragonforce - Inhuman Rampage. Har Dragonforce gitt ut noen dvd'er før?

7834077[/snapback]

Du går glipp av mye av svartmetall-sjangeren dersom du bare har hørt et par streite Dimmu Borgir-låter ala Burn in Hell. Hvis du vil ha en litt "soft" innføring i black metal vil jeg anbefale deg å sjekke ut noen litt eldre Dimmu-skiver (som noen andre nevnte), før du deretter sjekker ut Emperor og den siste BM-platen til Burzum. Emperor er et symfonisk og progressivt band som spiller herlig musikk, mens Filosofem-albumet til Burzum er hypnotiserende deilig (et av de albumene som gjorde meg Burzum-frelst).

Lenke til kommentar

Ok jeg har to anbefallinger til dere.

1. Hold dere unna Accoustic Verses av Green Carnation, kjedelig dritt du har hørt 4-5 ganger før.

2. Diagnose: Lebensgefahr - Transformalin. Holy shit, dette har jeg nevnt tidligere, det er prosjektet til Nattramn, vokalisten fra Silencer. Skiva er laget i sammaerbeid med Växjö Psych Ward, dette er sannelig soundtracket til ett forstyrret sinn. Dette er ikke i nærheten likt Silencer, dette er mer ambient/industrial og ubehagelig som faen. Creepy atmosfære, tungste hittils på skiva er småjenteskrikene (Nattramn skriker ikke lyst på denne skiva), det var skikkelig ille. Spesielt med tanke på at jeg funderer på om Nattramn engang rømte fra Växjö Psych Ward og slo en jente med øks i hodet (hun overlevde). I artikkelen så står det personen rømte fra samme sykehus som Nattramn er lagt inn på, var bettatt av død (bare les tekstene til Silencer eller Diagnose: Lebensgefahr eks) og den artikkelen er linket til på en av sangene i tracklista på siden. Ikke for poserpyser som "aurgjelme"!

Endret av Jernlov
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...