Gå til innhold

Backstage - pensjonert diskusjonstråd for musikk


Ueland

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Er det ett eventyr eller anmeldelse? Blir for mye skjildringer syns jeg, blir det for mye så vet man ikke helt åssen man skal tolke disse.

6875665[/snapback]

Selve anmeldelsen var okey, bortsett i fra at det var utrolig vanskelig å skjønne hva neitakk prøvde å komme fram til. Såvidt jeg kan skjønne, uten å lese sluttkarakteren, ville albumet få 9/10 eller noe, men så gir han det 7/10 isteden. Men bortsett i fra det er det en god anmeldelse om vi tar uenigheten ang. karakteren til side.

 

Jeg synes denne skiva fortjener en 9/10. Absolutt beste Motörhead har liret av seg på flere tiår. Herlig og fengende musikk.

 

edit:

Det er en ting jeg lurer på da.

Så kommer et sjokkerende øyeblikk, spor nummer seks tikker inn på CD-spilleren. -Hva i alle dager, hvor ble det av Motörhead? Lemmy høres ut som noe helt annet enn en gammel tungmetall-sanger. Her legger han seg helt klart på samme trinn som avdøde Jonnhy Cash og andre sterke vokalister.

Lemmy høres nøyaktig lik ut hele veien også i denne låta. Greit at han ikke trøkker like mye på, men å sammenligne hans vokale presantasjon med Johnny Cash(som han i tillegg har stavet galt) blir helt feil, ihvertfall i mitt hode.

Endret av -Nyhus-
Lenke til kommentar
Jeg kan godt høre likheten mellom Lemmy og Johnny i versene på den låta. Ikke noe feil med det der...

6876024[/snapback]

Hvilke Cash låter trekker du paralleler til da? Jeg kan ikke huske å ha hørt noen hvor vokalene ligner nevneverdig mye. Begge har lave wiskeyvokaler, men vil ikke si dette er nok til å si at vokalen til Lemmy bærer "Johnny Cash" preg.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...