Gå til innhold

Backstage - pensjonert diskusjonstråd for musikk


Ueland

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Mastodon har alltid vært litt spesiellt, bra live også.

6847349[/snapback]

Vel, vel, om du synes dette skjønner jeg at du ikke kan ha vært tilstede på opptredenen deres på Maidenkonserten 05. Det var veldig lite imponerende

6847639[/snapback]

Mener faktisk å huske at han var på den Maiden konserten og vil da tippe at det er denne fremføringen han nå refererer til. Jeg er sterkt uenig men han kan da for all del like det.

 

Når det gjelder Ulver så er det noe kjipt at de har så mye bra, for nå er jeg nødt til å skaffe full diskografi i motsettning til være fornøyd med Bergtatt, Kveldssanger, Nattens Madrigal og Blood Inside.

Lenke til kommentar

Du må i alle fall skaffe Perdition City, Themes From William Blakes The Marriage of Heaven and Hell, Lyckantropen, Svidd Neger, Uno, Teachings in Silence (siden Silencing the Singing og Silence Teaches You How to Sing er gått ut), Metamorphosis EP og A Quick Fix of Melancholy.

 

1993 - 2003: 1st Decade In The Machines er ikke et must, men greit for de som liker veldig sær musikk i noisebanene.

Lenke til kommentar

Samtlige soundtrack går over Metamorphosis, i alle fall (nesten Teachings in Silence også, hadde det ikke vært for en av låtene som er med der).

 

Soundtrackene bør du skaffe deg i følgende rekkefølge: Svidd Neger, Uno (ignorer de andre greiene på albumet ;)) og Lyckantropen.

 

Album: Themes er på førsteplass, Perdition på andre.

 

EPer: A Quick Fix of Melancholy, Teachings, Metamorphosis.

Endret av cun
Lenke til kommentar
Hvordan er det mulig å ikke like 666 International?? Glint og dere andre som mente dette var den dårligste bm skiva Norge hadde å by på.

6847555[/snapback]

 

Jeg må nok moderere meg selv litt på det utsagnet gitt. Ikke dårligste BM-skiva Kjempers Fødeland har å by på (det er faen ikke BM btw! NEVAR! LIES! TRICKERY!), det er tidenes mest katastrofalt stinkende mannskit av et "musikk"album som noensinne har blitt spydd ut på markedet.

 

Guds død...måtte alle som var involverte i å lage denne musikalske aborten bli kvalt ihjel foran barna sine.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...