Gå til innhold

Å greie seg fint med mindre søvn?


RAM

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg må ærlig innrømme at jeg har en fobi. Jeg er "redd" for å legge meg sent. Jeg legger meg rundt ti-halv elleve hver dag men i helgene rundt halv tolv. Har vært på overnatting med venner i telt, men det var et helvete. Jeg får på en måte dårlig samvittighet av å legge meg sent.

 

Jeg prøver å få det til at jeg sover rundt 8 timer hver dag, jeg skal på skolen. Da er jeg uthvilt, men jeg kan klare meg med mindre.

Lenke til kommentar
Jeg må ærlig innrømme at jeg har en fobi.  Jeg er "redd" for å legge meg sent.  Jeg legger meg rundt ti-halv elleve hver dag men i helgene rundt halv tolv.  Har vært på overnatting med venner i telt, men det var et helvete.  Jeg får på en måte dårlig samvittighet av å legge meg sent. 

 

Jeg prøver å få det til at jeg sover rundt 8 timer hver dag, jeg skal på skolen.  Da er jeg uthvilt, men jeg kan klare meg med mindre.

Jeg også prøver å legge meg til samme tid hver dag; for å holde rytmen.

 

Men hvis jeg holder på med noe spennende om kvelden, er det sjeldent jeg gidder å legge meg til rett tid. :(

Lenke til kommentar

på hverdagene legger jeg meg rundt 12, så da blir det omkring seks timer søvn. dette gjør meg veldig trøtt om morgenen, men går så vidt. tror ikke det hadde gjort noe med litt mer søvn, though. i blant kommer de dagene da jeg bare er stuptrøtt og sovner hele tiden, og det er vel et bevis på noe jeg egentlig vet godt selv.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...