Gå til innhold

Jeg, megselv og kyssesyken


sparks

Anbefalte innlegg

Hei.. Jeg tror jeg begynner å få kyssesyken. Jeg har de fleste symptomene.. Jeg begynte å bli sliten først uten grunn, feber, vondt i hodet. Så fikk jeg sår hals og det var vondt å svelge.. Jeg vet ikke om jeg har dårlig ånde.. Men jeg vil at dere skal syntes synd på meg.. Fordi:

 

For 1 uke sia møtte jeg ei utrolig jente og vi ble veldig glade i hverandre og skal møtes igjen. Vi skal møtes til helgen og vi skal være sammen 4 dager om 2 uker. Hvis jeg får kyssesyken nå, vil den vare hele sommeren, det vil si at jeg ikke kan være i nærheten av henne i hele sommer, pga at det vil være anstrengende å reise til hytta, der hvor jeg kan møte henne. Jeg får ikke jobbet og tjent de 20 000 kronene jeg kunne i sommer. Jeg får heller ikke vært ute med venner i sommer for å bade, spise is og slikt. Jeg må sitte på ræva inne og se på TV.

 

Jeg vet enda ikke sikkert om det er kyssesyken og venter nok til neste uke med å gå til legen, men er det noen av dere som har hatt kyssesyken og kan fortelle meg hva som hjelper mot, og hvor jævlig det er?

 

(Paal er en gris)

Endret av sparks
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg trodde også jeg hadde kyssesyken. Både jeg og dama hadde akkurat de samme symptomene og legene viste ikke helt hva det var vi hadde :dontgetit:

 

Men tok en tur til fastlegen min hvor de tok en del blodprøver og sendte de avgårde ett sted. I morgen eller fredag får jeg svar og jeg har mest sansynlig IKKE kyssesyken..

 

Jeg har akkurat de samme greiene som du har... Legen sa det mest sansynlig var ett virus som driver å går ;)

 

Men ta deg en tur til legen du :yes:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...