Gå til innhold

PlayStation 3 bedre enn PC?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Allrede før PS2 kom så var den utdatert pga. GForce 2 som kom til PC.

Fordel med spill konsol er at alt av spill du kjøper er optymalisert til din konsol, mens PCen har 100vis av skjermkorter og CPUer og alle andre ting og tang som har noe å si for et spill ytelse.

Eneste som var bedre enn PCen var Nintendo 8bit "Pegasus" denne hold i mange år framover.

Tviler på at PS3 blir noe grafisk bedre enn neste generasjon av ATI og NVIDIA sine kort.

Lenke til kommentar

Tror nok PC kommer til å lede ennå. For det første kommer det nye CPUer og skjermkort fortere enn nye konsoller, og en PC-skjerm har bedre oppløsning enn en TV. Oppløsningen kan endres på en PC-skjerm, en TV vil ha det samme helt tiden, og konsollen vil ikke ha noe virkning på det. :)

 

PC ownzer alt! :w00t:

Lenke til kommentar

så lenge du ikke har HDTV eller 124x768 prosjektør, så vil aldri ett konsoll få bedre grafikk enn PC på samme tidspunktet, det er min mening...Altfor lav oppløsning på TV fører til kornete grafikk... (og innen PS3 blir vanlig, er det sannsynligvis vanlig å spille i 1600x1200 oppløsning på PC med 4xAA og 8xAF...

 

da hjelper det lite med mindre enn 800x600 oppløsningen som er på TV'er idag..

Endret av MrLee
Lenke til kommentar

Det er ganske usannsynlig i at PS3 kommer til å ha bedre grafikk enn en PC i 2006 (sånn ca.). Til da har det gått 3-4 generasjoner med GPU og 2-3 generasjoner CPU. Konsoller ligger alltid bak en konsoll innen grafikk. Men grafikk er ikke alt folkens. Konsoller har overlegen gameplay o.l. fordi spillene er designet for de. Kontroller også er optimaliserte for den også. Når PS3 kommer, så vil Unreal 3 motoren være standard i spillene.

 

Grunnen til at TV'en viser filmer bedre enn på en dataskjerm er fordi den har innebygd kantutjeving som gjør at bildet virker finere og jevnere. Og fordi filmer er laget for en TV, så er den laget for den oppløsningen som er på TV. En dataskjerm har flere punkter enn TV'n. En TV har en maks oppløsning på 1024x768, men spill på konsoller ligger på 640x480.

 

Der ligger også noe av problemer til porter til PC fra konsoll. Teksturene på en konsoll viser dårligere på en dataskjerm pga. dette og. Fordi de er i lavoppløsning. TV'n får disse til å virker skarpere og bedre.

Lenke til kommentar
offt: Skal Ps3 å XBOX2 ha ATI kort ?  :dribble:

Sony designer sin egen grafikk chip til PS3. Men Xbox2 vil ha ATi chip, det er bekreftet. Fra det jeg har hørt en modifikasjon av R600 (DX Next complient). Det er også ganske sikkert at den neste konsollen til Nintendo (N5) også vi ha en ATi grafikk chip.

Lenke til kommentar
Men en tv viser jo jo ekte ting, som filmer, mye bedre enn ett dataspill gjør i dag. Hvis grafikken blir ekte nok, kan man ikke klage...

Eller er jeg helt på villspor no?

 

Du er helt på villspor no... TV viser ikke "ekte ting" eller filmer bedre enn en PC. Oppløsningen på en PC-skjerm er høyere, og den kan derfor ha bedre kvalitet på filmavsplilling dersom filmen er laget for å utnytte dette. Dataspill, derimot, ser foreløpig ikke "ekte" ut, verken på TV eller PC.

 

Uansett: Det er åpenbart at konsoller vil være ovenpå i kun kort tid, da det går flere år mellom hver gang konsollen fornyes, mens det kommer nye skjemkort og datakomponenter nesten ukentlig!

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-qfohT7

nå er vel forsåvidt ikke grunnen til at man kjøper en PS3 eller Xbox2 at man skal knuse PC-grafikk ?? eller har faktisk folk så simple motiver ? jaja jeg kjøper ihvertfall PS3 pga spillene, og en konsoll gir meg en spilleopplevelse en PC ikke klarer.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...