Gå til innhold

Half-Life 2, blir det så bra som alle tror?


Anbefalte innlegg

Ja, blir det det? Det er jo nok sikkert verdens mest etterlengtete spill, men er det så bra for det? Vet at HL 1, og alle de andre, var virkelig verdensklassespill, men er det da sikkert at HL 2 blir det? Ta Counter-Strike: Condition Zero, det har jo nå toppa sagstallene helt, men mange ble skuffa. Det kan vi jo bli med HL 2 også? Jeg er fullt klar over at vi har sett grensesprengende bilder og trailere, men skinnet kan bedra? Jeg tviler ikke på at HL 2 blir et kjempespill heller, men se hva det ble til av CS:CZ!

 

Så hva tror dere?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

CZ var aldri forventet å bli dårlig, å når det kommer til at folk ble skuffet over HL da di kjøpte det er det fordi de kjøpte det et par år etter det kom ut.

 

Da det først kom var det revulosjonerende i sin sjanger.

 

Ut ifra e3,2k4 vid. så beviser de at de har det som skal til, og husk.

Valve holder tilbake MYE av spillet, og viser minimalt av det som er for å "Blow your socks off" som Gabe Newell sier.

 

Jeg kan garantere deg at dette spillet kommer til å nå alle forventningene :yes:

Lenke til kommentar

CZ har ikke noe med Half Life å gjøre. Og ja Half Life 2 kommer til å bli bra. Valve er det selskapet som legger mest arbeid i spillene sine (etter min mening). Historien i Half Life 2 kommer helt sikkert til å fenge alle fps spillerene som skaffer det. Half Life historien og fortellerteknikken er unik og kan ikke sammenlignes med andre fps spill.

Lenke til kommentar

Det som skiller seg ut mellom half life og andre FPS spill er det at half life har noe annet enn å bare gå rundt å skyte alt du ser for å komme videre. HL2 vil ha mye av fysikk(?) som gjør at du kan bevege stoler/bord/tønner for å blokkere objekter som dører og slikt. Dytte bilen over en fiende og slikt, du kan nesten gjøre det meste... :wee:

Lenke til kommentar
HL2 vil ha mye av fysikk(?) som gjør at du kan bevege stoler/bord/tønner for å blokkere objekter som dører og slikt. Dytte bilen over en fiende og slikt, du kan nesten gjøre det meste... :wee:

dei fleste (alle?) nye spel har ein meir eller mindre avansert fysikkmotor, så dette er ikkje noko spesielt for hl2.

Lenke til kommentar

HL2 blir nok en flott orgie av god grafikk, men har de ikke drastisk forbedret spilleopplevelsen fra den (ulovlige å laste ned / distribuere / oppbevare) alphaversjonen som lekket ut for en stund siden, så blir det et, unnskyld uttrykket, "ræva" spill ellers. Det var rett og slett ingenting med unntak av grafikken som imponerte i alphaversjonen. Og som jeg sier hver gang dette temaet kommer opp, det passet så innmari bra at de fikk noe å skylde nok en utsettelse på da produktet den gang ikke engang var i nærheten av ferdig.

 

Jeg håper Valve gjør skikkelig rent bord og slipper et spill som virkelig lever opp til forventningene, og som fungerer som vi så i videoene fra det. Selv om det sier seg selv at den grafiske opplevelsen ikke blir like stor som den ville blitt for et år siden.

 

Jeg er uansett mer spent på DOOM3 / S.T.A.L.K.E.R.

Lenke til kommentar
HL2 vil ha mye av fysikk(?) som gjør at du kan bevege stoler/bord/tønner for å blokkere objekter som dører og slikt. Dytte bilen over en fiende og slikt, du kan nesten gjøre det meste...  :wee:

dei fleste (alle?) nye spel har ein meir eller mindre avansert fysikkmotor, så dette er ikkje noko spesielt for hl2.

Nei, men hvor mange kan skilte med "The Manipulator"?

Ikke mange som spill som lar deg leke med fysikkmotoren som Half-Life 2.

Selv ikke spillet du er så innbitt fanboy over, Stalker, kan by på noe slikt.

Lenke til kommentar
jiml prater du om playermodelsene som stod iro og gjorde ingenting? utrolig at du kan si noe sånt

 

hl2 blir forresten bra og farcry suger og ingen forventet at cz skulle bli bra.

Farcry suger? Har du i det hele tatt spilt det? Farcry er jo råbra. Tror i grunn det har fått ganske god kritikk de fleste steder også. Hvordan vet du forresten at HL2 blir bra når det ikke har blitt lansert ennå? :)

Endret av DavidH
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...