Zer0z Skrevet 7. juni 2004 Del Skrevet 7. juni 2004 (endret) HVa tror dere om han her i idol 2005:P *ler* Ma-ia-hii Ma-ia-huu Ma-ia-hoo Ma-ia-haa Alo, Salut, sunt eu, un haiduc, Si te rog, iubirea mea, primeste fericirea. Alo, alo, sunt eu Picasso, Ti-am dat beep, si sunt voinic, Dar sa stii nu-ti cer nimic. Vrei sa pleci dar nu ma, nu ma iei, Nu ma, nu ma iei, nu ma, nu ma, nu ma iei. Chipul tau si dragostea din tei, Mi-amintesc de ochii tai. Vrei sa pleci dar nu ma, nu ma iei, Nu ma, nu ma iei, nu ma, nu ma, nu ma iei. Chipul tau si dragostea din tei, Mi-amintesc de ochii tai. Te sun, sa-ti spun, ce simt acum, Alo, iubirea mea, sunt eu, fericirea. Alo, alo, sunt iarasi eu, Picasso, Ti-am dat beep, si sunt voinic, Dar sa stii nu-ti cer nimic. Vrei sa pleci dar nu ma, nu ma iei, Nu ma, nu ma iei, nu ma, nu ma, nu ma iei. Chipul tau si dragostea din tei, Mi-amintesc de ochii tai. Vrei sa pleci dar nu ma, nu ma iei, Nu ma, nu ma iei, nu ma, nu ma, nu ma iei. Chipul tau si dragostea din tei, Mi-amintesc de ochii tai. X4 Ma-ia-hii Ma-ia-huu Ma-ia-hoo Ma-ia-haa Vrei sa pleci dar nu ma, nu ma iei, Nu ma, nu ma iei, nu ma, nu ma, nu ma iei. Chipul ta der er teksten btw Endret 7. juni 2004 av Zer0z Lenke til kommentar
osse-mon waits for alice Skrevet 7. juni 2004 Del Skrevet 7. juni 2004 Det ligger en tråd om denne allerede! Lenke til kommentar
Simkin Skrevet 7. juni 2004 Del Skrevet 7. juni 2004 (endret) som ble stengt Endret 7. juni 2004 av Freeman84 Lenke til kommentar
Leon Skrevet 7. juni 2004 Del Skrevet 7. juni 2004 fordi det fantes enda en tråd om emnet, før den ble stengt (tror jeg uten å lete rundt..). Lenke til kommentar
Goophy Skrevet 7. juni 2004 Del Skrevet 7. juni 2004 Hva er det med folk og den sangen? Ny terrorbølge? Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg