Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Er ikke akkurat 21 aktive da dessverre. Har tre hjemme, noen på jobb og en og annen spredt litt rundt. Slitsomt å administrere alle sammen, men som sagt tidligere syns jeg dette er et veldig fint prosjekt. Det er verdt litt innsats.

 

Fått tre nye medlemmer i dag, det er flott. Mangler bare 8 nå.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Nå mangler vi bare 6 deltakere før vi er 1000 tilsammen. Det betyr at hver deltaker i snitt bidrar med en promille. Så da kan vi jo regne hvor mange gjennomsnittsdeltakere hver av oss tilsvarer. Jeg for min del tilsvarer da ganske nøyaktig 7 deltakere, hvis en regner hvor mye av totalpoengsummen jeg har bidratt med. Men det blir jo lite i forhold til Sylteagurk som tilsvarer 21,5, Cyrus med 27,7 og sozo på topp med sine 36,7 gjennomsnitsdeltakerekvivalenter (hehe, fint ord ;))

Lenke til kommentar
Hmmm, vi ser stadig flere som melder seg på her. Dette er selvsagt gledelig, men til tross for dette går vår daglige produksjon stadig nedover. Vi er jo nede på 22.000 poeng/dag nå.

 

Kan vennligst noen som har gitt opp si hva som er årsaken til dette? Føler en at det er bortkastet "arbeid", eller forstyrrer det arbeidet på pc'en, eller gjør det maskinen(e) ustabile?

Hadde 3 maskiner på jobb som foldet, men ble tvunget til å avinstallere. Har en hjemme(XP 2000+), og siden jeg begynte med foldinga i juli har jeg vært plaget med BSOD i tide og utide. Har lastet ned konsoll-utgaven og skal prøve den. Får håpe det blir bedre nå.

Lenke til kommentar

:confused: Jeg undres på hva som skjer på F@H. Da jeg startet med foldingen, var antallet prosessorer som foldet oppe i ca. 1200. og nå er vi nede i 792 :no:

Er selv kommet opp på plass 74. Det går opp, men sent med bare 2 mask. som jobber døgnet rundt. Håper flere hiver seg på å folder mere. :D

 

kblues :D

Lenke til kommentar

*!akkilchkhcac*

 

Det var den motsatte lyden; av Roadrunner som dessverre giret ned en del, for en tid. En av maskinene er nemlig på ferie (lånet bort).

 

Edit: Så nå har jeg kun 1 maskin som surrer og går (eller folder, rettere sagt). Så jeg ramler dessverre litt nedover på listene. Jeg er nå på 31. plass her på laget. I begynnelsen var jeg lenge blandt topp 20. Vel, vel, jeg bruker i hvert fall den datakraften jeg har tilgjengelig til enhver tid...

Endret av Roadrunner7
Lenke til kommentar

Usj, skulle tatt å bruk jobbmaskinene ja, sier noe der....

473 plass nå.

Men jeg lar den ikke stå på hele tiden da jeg merker at programmet har en tendens til å ikke ville ligge i bakgrunnen hele tiden men vil gjerne få startlinja til å titte fram å dermed faller jeg ut av cs å tilbake til windows... ikke bare cs da riktig nok.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...