Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Eller man kan folde for laget og la den enkelte bidra med den enn har uten å lage så mye styr. Om det er gpu, smt, eller Nacl er knakende likegyldig så lenge en donerer arbeidskraft til prosjektet.

Mer eller mindre min tankegang. 

Har 4 GPU som folder, hvorav 2-3 er mer eller mindre dedikerte. Har også en i3 til NaCl. Det er utstyret jeg har til folding. Regner med et GPU bytte når Volta slippes. Tipper 2 stk 980Ti blir byttet ut med et enkelt (til å begynne med i hvert fall) XX80 Volta GPU. 

Lenke til kommentar

Hardware skal jeg alltids kjøpe/fornye, men må bare "vedlikeholde" interessen. Det hjelper jo lite å ha veldig høy PPD/WU vist man bare folder i en liten periode. Nyere hardware ser jo ut til å øke veldig når det kommer til compute ytelse. I alle fall vist man ser tilbake de siste 5 årene. 

Lenke til kommentar

Men Synergy er vel ikke fjernstyring, det lar deg bare dele mus og tastatur mellom ulike maskiner. Du trenger fremdeles egen skjerm til de separate maskinene. (edit: slik ejg har forstått ihvertfall)

 

Selv bruker jeg Chrome remote desktop til å fjernstyre Linux.

Endret av srbz
Lenke til kommentar

 

Færre WU her, en eller to maskiner sliter :p such is life. En har Debian og ikke Teamviewer, så får ikke remotet den ennå, mens den andre bare furter randomly og trenger reboots.

Har du testet Synergy programmet? Det skal fungere på cross-OS

 

https://symless.com/synergy

Jeg tenkte å ta det i bruk vist det er bra

 

 

Jeg tenkte å ta ibruk Intel vPro. Da kan jeg gjøre ting pre-OS, også - om det virker slik jeg tror det gjør.

Lenke til kommentar

Ikke akkurat nytt, men angående coil whine på 1080Ti kort. Folder jeg med kortet stock hører jeg ingen CW. Setter jeg +50 Mhz i Afterburner hører jeg litt, og hvis jeg maxer det hører jeg tydelig CW. Stock for mitt MSI under folding er 1898 MHz, og 2025 med den overklokken jeg har brukt. Skiller jo en del i PPD da, men da må jeg leve med CW.

 

Hvordan er korta deres her? Extra PPD verdt mer støy i form av CW og mer rpm på viftene synes dere?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...