Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Kunne de ikke bare ha økt poengene for den type noen uker så hadde det løst seg selv?

Støtter den War, men de må kanskje bli fortalt dette med veldig små teskjeer hvis de skal ta det innover seg! Jeg har tidligere tatt opp lignende problemstillinger på forumet der, men det endte med at jeg skygget banen i ett par år. Noen av moderatorene + noen andre liker ikke å bli fortalt hva de bør gjøre, og 7im er den som er vanskeligst å forholde seg til, og han er ikke en gang lenger med i styringen av hva som bør gjøres. Det jeg egentlig sier er at forumet hos Stanford ikke er spesielt demokratisk, og de har svært vanskelig for å lytte til de som bidrar til at forskningen kan fortsette. Jeg har egentlig gitt opp å forsøke å påvirke, men folder likevel videre fordi jeg synes dette tross alt går til en god sak.

Endret av -alias-
  • Liker 4
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har fått Core 15 i lange tider nå, men siste dagene så har jeg begynt å få mer PPD på det enn jeg har hatt tidl. (innbiller jeg meg, ikke notetert meg navn på prosjekter etc).

Det var spesielt merkbart i dag, folder P7625 med TPF 05:33 og får 36565 PPD på et GTX 760 kort.

 

Noen andre som opplever dette, eller er det bare normal variasjon mellom prosjekttypene?

 

Mvh

PA

Lenke til kommentar

Jeg er litt små "forbannet" fordi jeg har nok mistet ca 3 millioner PPD pga et Adaptec 6805 RAID kort som slår seg vrang av og til. Det påstår at temperaturen er ca 95 grader, og begynner så å pipe uten stans. Og det piper helv.... høyt. Må slå av PC'en når dette skjer, så min dagsproduksjon er dessverre langt under det normale.

Lenke til kommentar

Chavalito: Hvor ser du det. Som jeg skrev tidligere så folder mine kort i ca 60s så 3s pause. Da dette ppd fra 230 til 190K

Jeg ser det ikke, jeg vet det pga at hver gang det helv... Adaptec kortet begynner å pipe, må jeg slå av PC'en. Hvilket betyr at jeg kan ikke folde om natten slik jeg gjorde tidligere. Dessuten må PC'en være avslått hver natt, og også hvis jeg skal ut og vasse litt rundt omkring i byen.

 

Altså minst 3 millioner PPD tapt, selv om jeg tror nok at det egentlig dreier seg om ca 4 eller 5 millioner PPD. Regnestykket er ganske lett, normalt ca mellom 320K og 400K PPD hver dag x 14 dager tapt pga at det jæv... RAID kortet. Nå ligger jeg vel på maks 100K PPD hver dag.

Endret av Chavalito
Lenke til kommentar

Okay? Så kan du forklare meg hva du mente mente denne da?

 

Du skriver:

Tja, det jeg ser er at PPD varierer veldig for P8900, fra 180K til knapt 65K for Titan kortene mine. Tidligere var PPD stort sett stødig på 180K, ikke som slik nå. TPF er det samme som før, ca. 2 min 50 sek. Så hva F@H styrer med, vet ikke jeg.

Endret av Kjetil Lura
Lenke til kommentar

Adaptec RAID kortet skal ut ja så snart jeg får det nye Areca kortet. Må nok ha et RAID kort da jeg har 9 enheter i PC'en og det er kun 8 porter på hovedkortet. Og to av portene er Asmedia, som knapt nok er brukbar til noe.

 

Når det gjelder PPD, så jeg jeg det i HFM.NET som jeg bruker for å holde øye med F@H. Og nå sier HFM.NET (F@H Client sier det samme mer eller mindre) at P8900 gir 88K PPD. Tidligere fikk jeg 160K til 190K for P8900 pr Titan kort. TPF er samme som tidligere, ca 2 min 55 sek eller ca 3 min. Ingen forandring ved hardwaren min, så er det noe som har skjedd med core 17?

Endret av Chavalito
Lenke til kommentar

Nå går det rimelig hardt for seg på foldingforumet, som også har spredt seg til hardforum, se link til tilfoldingforumet i tråden hos hardforum nedenfor:

http://hardforum.com/showthread.php?t=1798501

Kort sagt handler det om at det bes om at de (vi / alle) som har 4P servere for en periode legger om og kjører SMP WUer, men uten at det gis noen kompensasjon i form av økt bonus for umaken. Oppfordringen er for såvidt grei nok, men da må vi ha noe igjen for det med tanke på konkurransen mellom lagene.

Endret av -alias-
Lenke til kommentar

Må si meg helt enig med alias, hvis mulig kunne jeg godt ha kjørt SMP med min CPU, men det går jo ikke. Uansett burde det lønne seg i form av PPD pr watt. Blir det mindre PPD pr watt, vil det ikke lønne seg noe særlig å folde. Og de må jo skjønne at det er folk som har investert ganske mye penger i maksinvaren sin kun for å folde.

Endret av Chavalito
Lenke til kommentar

De kan jo legge om som uansett er på 1 plass :p

 

Kunne de ikke bare økt poengene i x uker så hadde det løst seg selv..

Ett museklikk

Ja, og jeg skjønner ikke problemet deres! Det koster ikke PG en eneste kalori å øke bonusene for SMP til omkring nivået som BA har, deretter la dem deles ut random sammen med ditto, og krigen hadde vært løst. Jeg får hver eneste uke en eller flere SMP ned, så dette skjer jo i praksis allerede i dag, bortsett fra at de ikke gir poeng av betydning nå. Dette ville gjort at alle parter ble fornøyd og vi ville sluppet at en mengde donorer forlater foldingen på grunn av tull.

Endret av -alias-
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg får nå ned kun P8900 som gir snitt 180K PPD pr kort, pluss at jeg får ca 30K PPD med i7 4960X, oppnår nesten 400K PPD. Dette blir jo i teorien da pga at jeg forsatt ikke tar sjansen å kjøre 24/7 pga det helv.... Adaptec RAID kortet. Håper det nye RAID kortet kommer snart, men ser ikke ut til at jeg får det før neste år. :hm:

 

Ellers vil jeg benytte anledningen til å ønske alle foldere et GODT NYTTÅR!!! :w00t:

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...