Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Folding under Windows Server 2012 R2 ble som ventet ingen suksess, men så lykkes jeg heller ikke med å få ned bigadv WUer. Mulig det ikke lar seg gjøre under Windows lenger, jeg har ikke fulgt med utviklingen der de siste 2 årene. Som best oppnådde P900x 82K PPD under V7. Under V6.34 fikk jeg ned A3 og A4 prosjekter, henholdsvis P8554 og P7047 som ga 74K og 46K. Til sammenligning ga bigadv under Linux mellom 135K og 224K PPD avhengig av type WU som kom ned.

 

Windows Server 2012 R2 var likevel en positv opplevelse som jeg ble fort "venn" med og likte veldig godt. Jeg ser at Datasenter utgaven, som jeg lastet ned evalueringsutgaven av, er priset til sinnsyke 29.150 kroner for Retail-utgaven. Microsoft Windows Server standard 2012 m/5 lisenser er priset til 1.095, som sikkert er tilstrekkelig til å leke seg med på kalde vinterkvelder. I tillegg til nevnte priser kommer andre nødvendige lisenser for tilknytninger til andre perifere enheter, nettsky, etc.

 

Det negative er at ingen av versjonene takler mer enn 2 x CPU, som er skuffende, hvis jeg har tolket skriften rett, og da er jo noe av vitsen for å leke seg med 4P servere borte. Så etter nærmere ettertanke tror jeg det blir med evalueringsversjonen.

Lenke til kommentar

Hmmm, driver å prøver litt forskjellige ting med Titan kortene. Med vifter på Auto er hastigheten ca 57 %, og temperatur 80 grader, PPD ca 165K. Satte opp viftehastigheten til 75 %, temperatur er fortsatt 80 grader, men PPD har økt til ca 180K PPD.

Dette pga av av Titan korten prøver å holde 80 grader og 100 % "Power target", så for å oppnå dette, blir GPU core MHz'en økt, ligger nå på ca 1100 MHz.

Lenke til kommentar

 

Akkurat samme som meg faktisk. Kanskje det er en viss individuell forskjell mellom hver GPU. Takk for informasjonen!

 

 

har fulgt litt med di siste dagene å ser den varierer litt (3.28 - 3.34) på samme wu. ligger på 3.29 i skrivende stund. så er vist alt etter som vind å vær virker det som :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...