Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Coolermasteren du linket til ser ikke helt ulik ut den relativt billige Arctic kjøleren jeg kjøpte for å dempe støy, først og fremst, siden stock kjøleren til min Phenom II ikke taklet folding så bra (en del støy).

Med Arctic kjøleren kan jeg ikke si at jeg merker noen spesiell forskjell på støyen fra pc'en om cpu'en idle'r eller folder. Temperaturen under folding er også helt akseptabel for min del.

 

På "AMD versjonen" så vil vifta dekke over en eller to (husker ikke lenger) av minnemodulene nærmest sokkelen, men det er utformet slik at det er plass til minnemodulen(e), forutsatt at de ikke har slike høye "kjøleribber" e.l. på toppen. Moduler som har en slik "metallkappe" som ikke øker høyden nevneverdig går helt fint. Vifta sitter forøvrig festet med klips, og er enkel å ta av og sette på. Annet en dette går den ikke spesielt ut over størrelsen på sokkelen (mener jeg å huske). Men den er høy, så du bør ha et "standard" midi-kabinett (ca. 20 cm) eller bredere.

Lenke til kommentar

Dette har sikkert blitt svart på før, men hvordan kan jeg få Folding@Home klienten til å forhindre at maskinen går i sleep?

 

På min stasjonære er det null problem, ettersom den kjører 24/7 med sleep deaktivert uansett, kjæresten sin stasjonære derimot har sleep aktivert etter 30min sånn vil jeg gjerne at det skal forbli men skulle helst sett at den ikke gikk i sleep når jeg har folding kjørende, men har dessverre ikke funnet noen logisk måte å forhindre dette på.

Lenke til kommentar

Jeg eksperimenterte litt med client'n min i går her. Jeg kjører nå 2 pc'er kontinuerlig, men hvordan kan jeg se på den ene hva den andre holder på med? Jeg ser det er noe remote greier men jeg har ikke prøvd så mye enda...

 

Også står det i min "Work Queue" at det er 2 prosesser på gang?!?! Den ene har stått i noen døgn på Ready og 0,00% mens den andre jobber som den skal. Jeg fiklet litt med innstillingene til "slots", og da kom den opp, men ble aldri borte når jeg slettet den ene uniprocessor ID'n.

Lenke til kommentar

noen anbefalinger av strømforsyning til 1 Asus Z9PE-D8 WS med 2 stk e5-2650 es, skal også ha rundt 8 stk 7200 rpm disker. Planen var å få dette til å passe i et Fractal design XL R2 som kommer i februar. Eventuelt annet kabinett, som ikke koster så alt for mye. Kan kanskje se ut som at asus korte blir for stort for XL men blir å prøve først. har uansett en annen maskin som skal ha seg nytt kabinett, og hw der passer XL r2

Endret av Hight
Lenke til kommentar

Det kan se ut som jeg har fått tak i lukket vannkjøling til E5-Xeon serveren min. Jeg kontaktet Antec og de sender meg 4 stk. brackets for socket 2011 R som visstnok skal passe. Dette gjorde de gratis og fraktfritt nå jeg la fram kvittering på at jeg hadde kjøpt fire slike, så bra service der, det skal de ha. Jeg bruker altså samme type Antec veskekjølte blokker & radiatorer som til G34 riggene, men med nye brackets.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...