Gå til innhold

Piping i dataen..


lazio

Anbefalte innlegg

Visste ikkje heillt kor eg skulle poste det men.....

 

Det har vært sånn ei stund at av og til piper dataen min noko fryktilig (sånn 6-7 pip om gangen) men i det siste har det blitt til at det er bare i Counter Strike (veit ikkje om andre spill siden det er cs eg spiller).

 

Det er issåfall at no piper den fryktelig noko som er frustreande til di grader.

 

Takker på forhånd for alle svar...

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvis du legget til hva slags hovedkort du har blir det litt enklere å finne ut hva det er, kan hende det er noen statuspip fra kortet... Ellers er det naturligvis greit å finne ut hvor i pc'en det piper, om det er via lydkortet, fra pc speaker eller kanskje lyder fra en harddisk.

 

obi

Lenke til kommentar

Sjekk manualen for hovedkortet ditt, regner med at det piper derfra. Hvis ikke du har manual bør du i det minste kunne finne modellnummeret og etterpå få tak i den fra abit sine hjemmesider.

 

Og som andre har sagt, sjekk hva temperaturen er på cpu, det kan være en advarsel på for høy temperatur elns (kanskje det står noe i bios om hva kortet gjør ved for høy temp, typisk først warning og så shutdown hvis temp stiger over en viss grense).

 

lykke til!

 

obi

Lenke til kommentar

Få deg en viftekontroller. Du vil ha mye mer oversikt og kan eventuelt forandre gradene på CPU'en ved å regulere CPU vifta. Hvis du ska kjøpe det råder jeg deg Aerogate 2 siden der har du plass til harddisk bak. Ettersom det jeg har hørt er det stor sannsynlighet for at det er CPUen. det er greit å fikse problemet nå før det blir noe verre. Du kan jo prøve å skifte kjøleplasta den kan jo utgjøre veldig mye. forresten er det noen som har noen tips angående å fjerne gammel kjøleplasta??? Prøvd white Sprit men funka ikke å er ikke så intressert i å prøve malingstynner siden den er etsende for kjøleribbene.

 

TW

Lenke til kommentar

Du kan jo skru av advarsels pip når CPU er for varm i BIOS, og sjekke om den slutter å pipe da... men hold et GODT øye med tempen...

 

Vet ikke om jeg ville anbefalt og gøre dette men det kan jo være en løsning..

 

TW: har du prøvd å bruke Zalo og en fuktig klut, ikke microfiber..? det er jo ganske fettoppløsende...

Lenke til kommentar

På den ene av PC'ne mine har jeg et møkkatastatur, som piper og vræler hvis jeg trykker ned for mange taster av gangen. Hender det skjer under spilling av spill.

 

Ikke sikkert det er det som er tilfelle, men prøv med et annet tastatur (prøvde Keytronic tastaturet mitt fra hovedmaskina, da gikk det greit)

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...