Gå til innhold

Veldig uklar viewsonic p90f


Anbefalte innlegg

jeg har en viewsonic p90f som kontrasten eller noe har blitt ødelagt på en måte. jeg har prøvd å stille inn med forskjellige programmer, samt resette alle instillinger på skjermen og sånn. men det er ikke snakk om å få bilde klart og kontrasten mellom mørkt å lyst er helt på jordet. kan i grunnen ikke huske når den ble sånn, om det skjedde plutselig eller ei, men den har vert sånn lenge men synes den har blitt litt ekstrem i det siste. er dette en garanti sak egentlig? kjøpte den på quad.no, så jeg tror jeg har 3 år garanti og skjermen er ikke mer en litt over et år. men jeg har ingen pappeske å legge den i som vil beskytte skjermen no serlig, har posten noe sånt eller er det mulig att quad kan sende meg en?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Mange av skjermprodusentene har sånn garantiordning at du får først tilsendt en ny skjerm, så pakker du ned den gamle skjermen i pappeska til den nye. Men hør med quad først hvem som har support på Viewsonic (er muligens infocare norge), og så er det bare å registrere feilmelding hos de. Og forhåpentligvis kommer det en ny skjerm i posten med ferdigutfylt og betalt pakkeseddel. :)

Lenke til kommentar

Som sagt over.. gå inn på Infocare. De har tar garantisaker i norge på de fleste skjerm-merker. Er i alle fall rimelig sikker på at de tar viewsonic uten at jeg kan love noe. Bare feilmelde skjermen din i feilmeldingsportalen og motta en ny skjerm i posten noen dager etterpå ;) .

Din defekte sender du bare tilbake i den esken som kom. I esken finner du en pakkeseddel slik at det ikke koster deg selv en krone. :thumbup:

Endret av Huscht
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...