Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Har blitt hacket vil ha "hevn"


Anbefalte innlegg

Hei på dere. Det jeg lurte på er om noen av dere smarte hjerner her inne på forumet kunne hjelpet meg med å ta litt hevn.

Det som er skjedd er at noen idioter hadde hacket seg inn på min exchange server og har i 3uker spydd ut spam mail før jeg endelig fant en måte og stoppe dem på. jeg fikk tak i deres iper og tenkte jeg skulle prøve og vær litt"jævli" tilbake. men jeg har egentlig null peiling på "hacking", så om noen av dere her inne kunne hjelpe meg med noen tips om hvordan ta dem litt igjen så hadde det vært super flott :devil::devil: ps skal ikke gjøre noe ulovlig... bare ta hevn hehe

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Exchange og windowsserver med betalte lisenser antar jeg? Litt skummelt at noen som ikke har peiling på oppsett faktisk kjører systemer. Tror heller du skal ta deg en exchange og windows sertifisering for så å sette opp miljøet riktig og glemme det som heter hevn. Ipene dems er helt sikkert spoofet eller bare trafikk som er ruta videre. Kan ærlig talt ikke se hvordan man kan sitte å se på at noen spammer i 3 uker før man finner en måte å løse det på. Les: napp ut nettkablen , disable open relay, ha skikkelige passord , patcher osvosv.

 

Og om du hadde ipene dems kunne du jo bare blokkert ipene i brannmuren din f.eks?

 

Dette virker lite gjennomtenkt synes jeg og du "fortjener" det du har blitt utsatt for:) Alle opplever det en gang og skjerper seg etter det.

 

Men kom gjerne med mer informasjon om hva som skjedde og hvordan de kom seg inn, slike historier er alltid intresanne og lærerike for andre.

Endret av talisar
Lenke til kommentar

Hevn? Hvorfor? Fordi du ikke kunne beskytte exchange serveren din skikkelig? eller fordi du brukte hele 3 uker på å fixe det? (man drar ut pluggen, bytter pass og gjør de nødvendige justeringer, plugg så i kontakten igjen) estimert tid: noen timer.

 

Og det er heller ingen hjelp å få her heller, den kunnskapen du etterspør må du fint lære deg selv, er ikke noe smarte progz som kan gjøre det for deg.

Lenke til kommentar

Nå vil jeg gjerne benytte meg av anledningen til å minne deg på;

 

 

- Du kan anmelde forholdet til ISPen.

- DERSOM de har brukt f.eks. en Wi-Fi-sone og/eller servere som allerede er hacket til å hacke deg, kommer du da til å hacke noen som er uskyldige. Dersom du da oppdages (slik dine hackere ble), kan de da anmelde deg til din ISP, og da er det du som er ulven. :|

 

Vær forsiktig

Lenke til kommentar

Hvis du har mail'n deres, så kan du jo sikkert bare skrive dem på masse nyhetsbrev. Eller så kan du jo helt sikkert sladre til ISP'en deres.

 

btw. ingen for for hacing er vel akkurat lovelig, så fremst ikke "offeret" har godtatt at du jør det. Det er jo det samme som innbrudd. ;)

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...